Jako čudna utakmica u Astani, ne i neočekivana, jer Galatasaray je očajan pa remi ne čudi, ali golovi tj. autogolovi su bili prebizarni. Svašta sam vidio, ali bome 3 autogola u jednoj tekmi mi je novitet.
Moram priznat da me malo iznenadio poraz Atletica. Navijao jesam za Benficu, i znam da mogu, ali poznavavši i njihov luzerski mentalitet i pragmatičnost Atletica očekivao sam neki scrapy 1-0 tu. Drago mi je da je Benfica potvrdila suprotno. Čudi me da još nitko nije čopio onog Gaitana, dečko igra fantastično zadnje 3-4 godine.
Žao mi je poraza PSV-a. CSKA je doma tvrd orah za svih, a kamo li ne za lepršave holanđane, no imali su puno prilika, puno više i loptu u nogama, i X bi definitivno bio najpošteniji rezultat. Šteta što su se prekasno vratili u utakmicu.
Real očekivano, nema se što dodati, rekao bih i PSG al ta utakmica je bila malo čudna. Mislim da je Šahtar imao čak duplo udaraca više, ali kakva 3 krumpira su Parižani uvaljali to je nemoguće. Fortuna je odradila svoje.
City je kao isto očekivano pobjedio, ali zguzili su se maksimalno. Gladbach je malo i sam sebe pokopao promašivši penal, no opet, ovi su itekako bili zreli za skalp. Još jedna očajna partija, još jedan dokaz nezrelosti u Europi.
United se fino izvukao zahvaljujući trenutno bogu nogometa Mati. Očekivao sam puno golova i svega tu, ali eto, frajer igra božanstveno u zadnje vrijeme i čini sve druge boljim. Već 4 gol ove sezone i šesta asistencija. Impresivno.
Neznam zašto su neki tipovali na Sevillu danas kada se zna da su i oni u očajnoj formi, s time da je Juve ipak pokazao protiv Citya da se tu kriju naznake prošlogodišnje momčadi. Danas je sa Khedirom to već izgledalo puno bolje, a i napadački tercet Dybala - Morata - Cuardado je konačno zaigrao. Nikakvi Mandžukići ne trebaju tu. 24 šuta naspram 1 itekako veseli. Pohvale Barzagliju na dobroj partiji na desnom beku, učinilo mi se iz prva da je to bio opet 3-5-2, al ipak su bila kao četiri u obrani, kad se vrati Licht postaje to još stabilnije. Još jednom pohvala za Khediru, frajer je motor.
EDIT: ne želim diskreditirat Mandžu, ali osobno mi je ovo najbolja opcija. Kada se već igra sa tim nekim krilnim napadačima, Dybala i Cuardado moraju biti ti, Morata je ipak malo "teži" na toj poziciji, dok se u samoj špici već duže vremena pokazuje kao pun pogodak. Jednostavno mi je teško uvrstiti tu Mandžukića koliko god mu hvala na golu protiv Citya.