Brijac Arsenal dere dalje, čekam komentar Torle.
A ja Fliperov, ali nikako da naiđe 
Uglavnom, pribojavao sam se ove tekme, u smislu da bi s obzirom da igramo doma, trebalo ugrabiti 3 boda. Ali znajući da je Fulham dobro ušao u sezonu da su čvrsta momčad. prognozirao sam tešku borbu.
Da smo u prvom poluvremenu u završnici bili malo bolji, bilo bi 3 razlike. Ovako smo dobili gol u 60 minuti i to na najčišću moguću pogrešku obrambenog igrača.
I šta se onda dešava? Ono što u zadnjih 10 godina nismo imali prilike vidjeti. Tribine, koje su do tog trenutka bile glasne, postaju još glasnije.
Igrači, koji bi prije potonuli, se međusobno bodre, i dižu u igri, napadaju iz svih oružja.
Zalaganjem i borbom, tragičar postaje junak. Gabriel zabija za sva tri boda. Reklo bi se s(p)retno. Možda, vjerojatno… Ali sreću treba izazvati, a Arsenal ju je cijelu tekmu izazivao.
Odlična, tipična utakmica PL, žustra, puna emocija i strasti.
Arteta je od 0:1 (znači u zadnjih cca pola sata) promijenio 3 formacije, unutar toga je i mijenjao strane LW/RW.
Nakon ulaska njihovo novog igrača na poziciju LB, iskoristio je to na način da se išlo na njega, znajući da je slaba karika.
Još jednom Arteta masterclass.
Ako je ikako moguće, dobiti Villu u srijedu da uđemo u PL derbi sa max br bodova.