gusterko Torla Šteta ali ipak je ovo bod kao kuća i još jedan odličan rezultat za podizanje samopouzdanja ekipe. Nadam se još barem jednom ili dva transfera do kraja mjeseca jer je klupa ipak poprilično tanka. Navodno bi Joao Pedro trebao potpisati idući tjedan a onda da ukebamo još jednog kvalitetnog veznjaka i do kraja sezone ko zna možda se uspijemo došlepati do konferencijske lige 🤩
Flipper Gledam sad da su Neymar i Mbappe opet postali dobri frendači. Grle se, ljube, čestitaju. Jesu igračine, ali koliko fejk mogu biti.
Torla United ima 2:0 protiv Liverpoola, 15 minuta do kraja… Drago mi za njih, da su dobili tešku utakmicu. Liga će biti luda ove sezone.
Fico Znao sam da će ovo biti. Čim su bili sramota, čim sam vidio da Ronaldo nije u prvoj, čim sam vidio da Maguire ne igra… Sve je smrdilo na ovo. Bolji su bili, svaka čast.
buz Manchester United je bio opasniji za vlastiti gol od Liverpoola s ona dva autogola koja su zamalo zabili. To dovoljno govori o Liverpoolovoj igri jučer. United je i dalje nikakav i nemaju se čemu puno nadati ove sezone, ali mi smo još nekako i gori u ovom trenu.
chono Odigrali su fantasticnu tekmu, cijela postava je bila kako treba. Varane je doktor nogometa za onog panja. Malacia i Martinez pokazali da mogu igrati s najvecima u PLu. Sad bi bilo najbitnije dobiti i slijedecu tekmu, ali…
Brijac 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗔: 🇳🇱 Ajax 🏴 Liverpool 🇮🇹 Napoli 🏴 Rangers 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗕: 🇵🇹 Porto 🇪🇸 Atletico Madrid 🇩🇪 Leverkusen 🇧🇪 Club Brugge 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗖: 🇩🇪 Bayern Munich 🇪🇸 Barcelona 🇮🇹 Inter 🇨🇿 Viktoria Plzen 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗗: 🇩🇪 Frankfurt 🏴 Spurs 🇵🇹 Sporting 🇫🇷 Marseille 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗘: 🇮🇹 AC Milan 🏴 Chelsea 🇦🇹 Salzburg 🇭🇷 Dinamo Zagreb 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗙: 🇪🇸 Real Madrid 🇩🇪 RB Leipzig 🇺🇦 Shakthar 🏴 Celtic 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗚: 🏴 Man City 🇪🇸 Sevilla 🇩🇪 Dortmund 🇩🇰 Kopenhagen 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗛: 🇫🇷 PSG 🇮🇹 Juventus 🇵🇹 Benfica 🇮🇱 Maccabi Haifa
master_x Francov klub se standardno izvukao.A ovo o Bavarcim i "jakoj" Barci nebi nit komentirao.Dobro postavljeno.Lewa odma na svoje.Također i Haland odmah na svoj bivši klub.Sve legalno i slučajno.
Brijac master_x Francov klub se standardno izvukao Lol, šta ti za njemačku govoriš hitlerova njemačka?
StarFox_N master_x Ha da, baš jednom Realu koji je u zadnjih 9 sezona 5 puta uzeo Ligu prvaka treba namjestiti skupinu da se "izvuče". Da s kurc** guraju loptu po terenu prošli bi skupinu. Razumijem da ih ne voliš ali barem budi malo objektivan.
Loki Ova škotska liga pred par godina bila u teškom rasulu, sad su se dva glavna kluba dosta digla, a nije da spavaju na izvorima nafte. Turci prvi put nakon skoro 30 godina nemaju predstavnika.
buz A i Srbi, za naše regionalne prilike su izvrsni bez obzira na to što je Dinamo evidentno najbolji klub na ovim prostorima. Opet dva kluba imaju u skupinama. Imaju direktan plasman prvaka iduće sezone u LP, a mi ćemo biti još gori zahvaljujući našem bajnom tercetu.
voltriz Stvarno nevjerovatno. To je to neiskustvo, ne mozes da promasis toliki broj prilika a da ti se ne vrati. Sjeb totalni