Prika Malo je isto sve ovo glupo,jer su izgubili Messija a sad mi se cini da bacaju pare na nake istrosene igrace….cast svima ali dati 50mil za igraca od 34 god mi je ludo,ne znam…nisam nesto ukljucen ali kao da u totalnom neredu sve ovo odrađuju…ni glave ni repa…mozda ga ima ali ja ovako sa strane sto gledam mi se cini da je to tamo kaos
Kad bi se na normalan način pokušali vratiti u vrh nogometa postali bi ono što je Milan bio zadnjih 10-15 god. Ovako na silu prodaju sve što se može prodati i dovode, po meni, neke igrače koji im ne trebaju, ali valjda žele imati jaku klupu i s time pokušati izgurati sljedećih par sezona kako bi osvojili nešto trofeja ne bi li se vratili u neku normalu koliko toliko.
Kao navijač Reala, ovo stvarno nisam očekivao. Očekivao sam da će se vraćati kako treba baš kao i Milan. Da mi je netko rekao prije 10 godina da će Barca prodati ime stadiona rekao bi mu da ne priča gluposti.
Isto tako ovo s TV pravima, kratkoročno super, ako su pogodili s pojačanjima naravno, ali dugoročno nema šanse. Osjetit će se to tijekom godina kad ti određeni novci od TV prava ne budu sjedali.
Tak da ono, baš me zanima kakva će sezona biti.