Da prokomentiram De Ligta, nisam ga iskreno previse pratio ali koliko citam je i u drugoj i trecoj sezoni u Juventusu bio sklon kiksevima sto me malo cini skepticnim ali ipak prevladava optimizam jer ipak se radi o vanserijskom talentu koji bi u novoj sredini mogao dodatno procvjetati. Juventus je na burzi objavio da je placen €67M i koliko citam 10 milijuna u bonusima sto je za obje strane mislim ok posao. Bayern bas i nije poznat po velikom trosenju ali eto kad trose to mora ici u stopera jer je i Hernandez placen €80M sto nitko na svijetu nije tada shvatio a bome ni sada mi nije jasno zasto su pomislili da bas on mora kostati duplo vise nego iduci najveci ulazni transfer u povijesti kluba.
Opcenito je dobro odradjen prijelazni rok, Mane za €32+10M, De Ligt za €67+10M, Gravenberch za €18M te Mazraoui za mukte su stvarno odlicni poslovi. Ono gdje treba strahovati je da Bayern nema pravog napadaca osim Choupo-Motinga i Zirkzeea(koji izgleda ide na posudbu) a dosad jedina imena koja se spominju su redom neiskusni mladici poput Tela i Ekitikea(koji je ipak zavrsio u PSG-u) te Jonathana Davida koji me bas i nije impresionirao dosad vidjenim. Kalajdzic je nadam se otpao iz tih kombinacija. Na trzistu postoji nekoliko besplatnih opcija ali nekako se ne uklapaju u dosadasnju politiku, ne bi bio ljut da se proba recimo s Dzekom na jednu sezonu ako se ne nadje nikakvo rjesenje, eventualno i Suarezom.