Flipper To su i gledali. Ako je Fabinho zadnji igrao loptom, onda nema zaleđa. A ja mislim da i dalje nisu sigurni tko je igrao loptom.
Brijac Genesis samo da liverpool dobije jer ne mogu Real smislit 😃 Heat Ovo je ofsajd još od PES-a 6, ali bolje da nije, draže mi je da je Real pokraden. Garrus_V Nek je pobjednicki mentalitet ili sta vec ali ako Real pobjedi bit ce najgori osvajac ikad u nijednom dvoboju nisu bili bolja momcad. escoban nevjerovatno koji guzicari usrani , chelsea ih ubije produ city ih ubije produ sad ih nema 60 min i opet vode 🤦♂️ Uživajte :*
ThomasAAnderson Pravilo veli da ako je odbijanac slučajan, nema posjeda, onda je zaleđe. Vrijedi onaj pas Realovog igrača prema Benzemi. Tako da je točno dosuđeno. Po pravilu. Meni osobno prilično izvan duha igre.
Fico ThomasAAnderson Meni osobno prilično izvan duha igre. Baš sam si i ja razmišljao malo kako bezveze pravilo, no onda mi je pao na pamet mogući scenarij. Uzmi u obzir da imaš 2 na 2 situaciju u kojoj je jedan od napadača u zaleđu. Dovoljno je da napadač van zaleđa napuca loptu u braniča i da se ona odbije napadaču u zaleđu da odjednom nije zaleđe. Tako da djelomice razumijem potrebu za pravilom.
Brijac Znači lopta se odbija od Konate-a i onda od Fabinho-a i to je zaleđe lol Od koliko se igrača treba odbit da ne bude zaleđe.
Raziel Sad će mi brijac bacit hejt, ali sam mišljenja da su Bogovi nogometa bili fer, Real bi ispao već u polufinalu poslije onog guženja koje im je Chelsea priredio. Da je i Real imalo aktivan kao i Liverpool što je, imali bi pristojnu utakmicu, ovako 0 šuteva u okvir gola u prvom poluvremenu nije dostojno finala.
Brijac Raziel Da je i Real imalo aktivan kao i Liverpool što je, imali bi pristojnu utakmicu, ovako 0 šuteva u okvir gola u prvom poluvremenu nije dostojno finala. Neću bacit hejt, ali se s ovim ne mogu složit. Jest lošija tekma radi Reala, ali ne zbog toga što igraju kao npr. Atletico, nego zbog toga što jednostavno ne mogu uspostaviti svoju igru radi pritiska Liverpoola. Pokušavaju, ali im ne ide.
Brijac Raziel Sad će mi brijac bacit hejt, ali sam mišljenja da su Bogovi nogometa bili fer, Real bi ispao već u polufinalu poslije onog guženja koje im je Chelsea priredio. Da, ali nisu ispali, prošli su najgori ždrijeb dok je Liverpool prošao najlakši. Koliko su nam se Bogovi smilovali preokretima toliko i nisu ždrijebom.
Garrus_V Nek je pobjednicki mentalitet ili sta vec ali ako Real pobjedi bit ce najgori osvajac ikad u nijednom dvoboju nisu bili bolja momcad.
buz Garrus_V Ali će bit osvajači, zato i jesu osvojili toliko puta. Tko te pita poslije kako si došao do toga.
Brijac Fico Uzmi u obzir da imaš 2 na 2 situaciju u kojoj je jedan od napadača u zaleđu. Dovoljno je da napadač van zaleđa napuca loptu u braniča i da se ona odbije napadaču u zaleđu da odjednom nije zaleđe. Tako da djelomice razumijem potrebu za pravilom. Sad si ga pretjerao. Koja je vjerojatnost da će igrač namjerno napucati i da će se baš ovom drugom odbiti. Koji igrač bi uopće u tom trenutku išao to raditi umjesto da npr. puca.
escoban nevjerovatno koji guzicari usrani , chelsea ih ubije produ city ih ubije produ sad ih nema 60 min i opet vode 🤦♂️