Torgue Eintracht Frankfurt i Rangersi su finalisti Europa Lige! Kad se pogleda koji su klubovi ove sezone sudjelovali u natjecanju, mislim da nitko (uključujući njihove navijače) nije očekivao da će oni biti u završnici.
Brijac Zna itko gdje se automatski plasira pobjednik Konferencijske lige, ide li u LP kao i pobjednik Europa lige ili?
blade Mislim jadni ljudi iz Seville di se igra finale EL, jer kad im ovi dođu, i jedni i drugi, izgorit će im grad.
Fico Drago mi je zbog Rangersa. Čak i zbog Frankfurta. Jedino mi je kod West Hama žao Noblea. Finale bi baš bila točka na i karijeri.
Skellington Danas Liverpool - Tottenham, mjesta za kiks nema, nadam se da Newcastle može malo prismrdit Cityu nakon njihovog debakla u Madridu.
Fico buz I ja naginjem tome. Ovo ispadanje iz LP će ih ili sada natjerati na kiks ili će svaku tekmu dobiti s 5 razlike. Nema šanse da će biti 1 razlike i izvlačenja rezultata...
chono Ten Haag izgleda zadrzava Ronalda u ekipi. Nece graditi tim oko njega, ali ne moze zanemariti kolicinu golova koju je utrpao ove sezone. Naravno, ovo su sve glasine i nesluzbene informacije
chono Brijac matic, mata, dalot u prvoj... Bas su otisli na izlet, vidi se iz aviona da je sezona prekrizena, a konf ili euro liga im se ne igra
Prika Steta sto nisu pobjedili! Bas bi volio da sve uzmu ove godine. Iako tko zna u kakvom je stanju Man City