Tuhy Gušt ju je za gledat, majku ti. Daleko je i ova i općenito do kraja. Kolko su se put ovi izvukli iz svega, neću apsolutno niš prognozirati
Nexus Ma ajde u tri pizde materine i ovi guzičari. Pa jebote led ljudi su trebali primiti 7-8 komada.
Skellington Mislim da Real izađe s 5 igrača na utakmicu da bi opet bili tu negdje s drugom momčadi u Ligi Prvaka.
buz Zato sam i napisao navodno jer dosta često procure krive informacije. Doduše ovaj put su izvještavali dosta relevantni mediji pa sam mislio da je ipak stvarno.
blade Joško Gvardiol 🆚 Rangers ☑️ 90 minutes 🚫 Clean sheet 💪 16 ball recoveries ⚔️ 2/2 tackles won 🚀 3 clearances ✈️ 3/4 aerial duels won 🎯 129/142 passes completed (91%) 🦶 152 touches Doktorčina.
buz Vrlo napeta utakmica, na rubu sam živaca. Zbog sebičnosti Robertsona i Jote smo strepili do kraja, a mogli smo imati komotnih 0-3. Nervoza je učinila svoje. Nadam se boljem Newcastleu iduću nedjelju.
gusterko buz Loša tekma Newcastlea ali treba biti iskren u ovom trenutku Liverpool je svemirski brod za nas, možemo igrati sa svakim od 7og do 20og mjesta ali su ipak top 6 ekipe poprilicno iznad nas, dobro svi osim Man Utda 😁