6 neočekivanih bodova, no opet prije toga tri neočekivana poraza u nizu....
Nakon pobjede protiv Chelsea, koja je za mene bila potpuno iznenađenje, imao sam dobar osjećaj za tekmu protiv UTD.
Počeli smo super, zabili gol nakon njihove greške, nastavili s igrom, zabili penal....
No onda smo se povukli i dali im loptu te prepustili teren. To nam se dešavalo i protiv Chelsea.
Tavares je prvih 25 minuta odigrao odlično, no posije je samo tonuo i na kraju se ugasio. Nadam se da je to samo faza odrastanja koju će prerasti, a ne da je limit igrača u pitanju.
Jako sam sretan za Xhaku da je zabio onakvu bombu, nije mu lako zadnjih dvije godine, ali vidim da je u glavi jak i da uspijeva potisnuti emocije koje ga prate.
Realno sagledavajući cijelu utakmicu, bili smo malo slabija momčad. neke VAR odluke su bile sumnjive i više na štetu UTD, imali smo više sreće nego pameti.... ali.... doma smo, navijači nabrijani, momčad složna, kemija se vidi, igraju jedni za druge.
Uzet ćemo ta 3 boda, dobro se odmoriti, napuniti baterije i krenuti u finiš sezone jako.
Super je činjenica da je TOT danas odigrao X, što stavlja još veći pritisak na tu momčad.
Slijedeća tekma je protiv West Hama, nadam se odličnoj tekmi i novim bodovima.