Politika kluba je uvijek bila takva da se starijim igracima produžuje ugovor po godinu dana i to se neće niti vi se trebalo radi pojedinca mijenjati jer nitko nije veći od kluba. U Real ako dođeš s 25 godina znaš da ako nakon 30-e budeš htio produžiti ugovor da ćeš dobiti na godinu dana, ako ti ne paše ne moraš uopće dolaziti. Bzvz je da pričaju protiv kluba jer im nudi 1 godinu samo, a znali su za to kad su dolazili u klub.
Kad smo kod Modrića, Barcelona je tu puno gora jer se riješila Xavi i Inieste dok su bili puno mlađi od Modrića + su španjolci i od početka karijere u Barci.
Ronaldo je otišao jer je htio. Lik je nakon osvajanja zadnje lige prvaka kad je Bale bio u centru pažnje radi dva gola, a ne on izjavio da mu je bilo drago igrati za Real. Kakav pacijet moraš biti da to izjaviš dok još slaviš treću uzastopnu ligu prvaka.
Ramos je kenjao po klubu mjesecima kad mu je nuđeno produženje ugovora + navodno je nagovarao suigrače da ne pristaju na smanjenje plaća jer će klub te pare dati Mbappe-u. Nakon što je kenjao i mjesecima odbijao produženje Real je sve dogovorio s Alabom i onda se on sjetio da bi htio produžiti ugovor pa mu je Perez rekao da produženje više nije na stolu. Na oproštajnoj presici je kmezio kako mu klub nije dao da produži ugovor kad se on sjetio da bi potpisao i zamislite izjavio da je on htio ugovor na dvije godine radi sigurnosti za svoju obitelj. Kakve sigurnosti, financijske? Lik ima para za 100 života i nimalo mi nije žao što su ga pustili iako mi je bio draži od Modrića. Na kraju je ispalo je su ga s pravom pustili jer je stalno ozlijeđen tako da bi mu plaćali plaću da bude u bolnici u Madridu da je ostao.
Casillas je navodno svojoj curi/ženi koja je novinarka prenosio informacije iz svlačionice Reala, a ova puštala u javnost.
Navasa mi je jedino žao jer je odličan golman i mogao je sigurno braniti još 5 godina od kad je otišao bez obzira što je Courtois trenutno možda i najbolji golman na svijetu.
Zbog takvih pravila Real jest tu gdje jest i ne mora se sramotiti prodavanjem imena stadiona da bi financije bile na razini dok je drugima Messi iznad kluba i daju mu se milijuni i milijuni dok klub tone i tone.