Forza Inter!
Cloud pretpostavljam da si pratio tekmu pa me čisto zanima kakva je bila? Na kaj liče sad dva Milanska kluba?
Inter nesto bolji,mogli bi se borit za naslov pogotovo ako juve ovako nastavi inace za mene sve je isto ka i lani
pa nebih se složija. prve dvi tekme dobili u 93 min i 80 i nekoj protiv klubova za ispadanje, a od dva loša sinoć opet je inter bio malo lošiji, ali ga prati srića evo treće kolo. oba milanska kluba su loša, triba tu još ohoho igrača i rada. napoli razočara ko i juve.
al isto mislim da će opet bit juve ili roma, a za treće napoli i fiorentina, možda inter, možda. lazio je ne ozbiljan, al i oni mogu iznenadit. milanu fali još igrača pravih pogotovo u sredini, a ni obrana nije na visini. bacca sam ne može ništa. nešto balonja odigra sinoć, ali to samo šta su ostali loši pa se istaknuo. zasad roma i inter od velikh u vrhu s tim da je Roma tukla juve, i dvi vanka igrala, za rzliku intera koji je dvi doma igra. chievo,sassaulo i ovi manji igraju super. chievo je komodno 3 boda u torinu juveu moglo odnit, ali juve penal u 80 minuti i 1. bit će zanimljivo prvenstvo