Nexus Yep, United je u najboljem trenutku procvjetao u kojem je mogao, ali Liverpool dobro stoji sada što se tog dijela tiče. Ekspanzija Anfielda se radi, imat će 60,000+ mjesta. Mislim da je nekad imao 48000 ako se ne varam. To će dosta pojačati match day revenue. Marketinški potencijal se recentnim rezultatima povećao. United se još drži jer je jak brand, ali kriza je rezultata već duži niz godina i to će imati utjecaja na buduće privlačenje navijača koji tek stasaju, stadion im se raspada po šavovima i potrebna mu je skupa obnova koja nije u planu koliko znam, Glazeri su to odjebali.
@chono Načelno se slažem, no nije isto osvojit 6 Liga prvaka gdje moraš biti najbolji klub u Europi vs jedne utakmice na početku sezone gdje su se svi tek sastali, gdje nitko baš ne grize pretjerano i gdje se svašta dogodi kad se igra samo na jednu utakmicu.
Ja sam kao klinac simpatizirao Arsenal. Svi znamo na koju točno Arsenalovu legendarnu momčad mislim. No nakon 2005. i onog finala LP to je bilo to. Svidjela mi se Liverpoolova filozofija i taj nesalomljivi duh, nije bezveze Liverpool ekipa koja se najviše nazabijala u zadnjim sekundama i radila najluđe i nemoguće preokrete. To me privuklo. Čak i u najgorim sezonama koje sam izdurao s njima je bilo takvih trenutaka.