Brijac tyga kada vam istekne ugovor za sportski paket, možete ga dobiti po cijeni od 15kn uz ugovor na 24 mjeseca pa eto da se sjetite onda Nikad nisam ni imao za više. Max3 209 kn, Sportski Plus 15 kn, Prošireni 5 kn i HBO 5 kn već godinama.
tyga Prika radim u HT za poslovne korisnike, ali cijene promo cijene programskih paketa su iste za privatne/poslovne pa tako znam.
Prika tyga a ja sam dogovorio paket i dosta spustio cijenu,cak imam i neki red flag koji vi stavljate korisnicima koji ne mogu vise ici s cijenom dole..znam samo da mi recu svaki put kad zazovem ne mozete nista vise dodat na ovaj paket,jedino taj i taj itd...koji je dosta skuplji od toga sto mene zanima.
ante-sb Koji gust Nakon skoro dvije godine ne moram traziti stremove za lp 81 program, arena 7hd Milina...
Nexus Joj, ovo smeće od Blazicka... kaže "razgovarao sam s nekoliko hrvatskih sudaca, njima je ovaj penal dvojben" Ma mrš đubre jedno. Penal kuća. Onaj maše s rukama, umjesto da ih stavi na leđa i spriječi direktan ubacaj ispred gola.
Brijac Ne znam baš da je zaslužila, obje strane su imale hrpu šansi, no ipak mislim da je Real imao više baš čistih šansi.
DarkPunisher Modric u tjedan dana 3 utakmice po 90 minuta, i u zadnjim minuta kralj radi presing sa skoro 36 godina...kakva igracina <3
Raziel Da je onaj Liverpool koji se pretprošle godine prošetao Ligom prvaka vidio na šta su ličili sinoć, bili bi u grčevitoj nevjerici. Real konstantno dobar, iako ne toliko dobar koliko je Liverpool bio nesposoban. Da je bio bilo koji drugi tim sa sposobnim napadom, bez problema bi okrenuli rezultat. Bit će interesantno gledati ih protiv Chelsea. Iako mnogo ljudi otpisuje Chelsea protiv Reala, ja ih ne bi tako lako otpisao. Trenutno strašno složno igraju. Jedna dobra Mountova noć sa raspoložnim bogom nogometa Giroudom i veznim redom bi vrlo lako mogla da pomrsi račune.
Brijac Kakva dominacija PSG-a u prvom polu vremenu. Točno kako oni igraju ja sam mislio da će City igrati.
Nexus Ovaj Početino fakat brani 1-0 na domaćem terenu nakon onakvog prvog poluvremena... Trener od kurca. Ovo nije prvi put da ovo radi. Edit: eto ga...1-1 Edit: 1-2 Trener. Od. Kurca.
Fico I sad su frustrirani jer su svojom krivicom primili dva skroz bedasta gola pa idu lomiti igrače. Ne volim ni jedan ni drugi klub, ali radije bi Guardioli uspjeh. Ove sezone igraju predivan nogomet. Edit: E nakon ovoga zaslužuju 4 gola primiti.