Nemojte me krivo shvatiti jer ne želim ispasti kao da napadam nekoga, ali forum sada ima puno bolje temelje prema kojima može biti bolji nego ikada, a pisati veće tekstove na njemu nikad nije bilo lakše. Forum je uvijek živio od rasprava, a te rasprave su se pisale zbog članova. Kada članovi ne žele sudjelovati u raspravama, normalno da će forum biti mrtav. Nedostaju li neke stvari sada? Da. Nedostaju. No bit ću iskren, ak vas odbijaju tehnikalije koje će se s vremenom srediti, onda vas sigurno neće ni forum natrag privući kada se upravo te stvari izoštre. Pokušavam pisati čim češće i pokretati neke rasprave. To što neki ne sudjeluju je u potpunosti na tim članovima. Forum su prvenstveno ljudi na njemu, a tek onda sve što stoji nakodirano. Raspišite se i vidjet ćete da to privlači ljude u rasprave. :)
Ne budem više o tome jer ne želim ići u offtopic bezveze, ali zato i postoji mjesto na forumu gdje se slobodno mogu i dalje prijedlozi davati, kao što je to napravio Solid, no isto tako i raspraviti o svemu. Od toga da je "Forum mrtav" pa nadalje.
Chelsea je u apsolutnom kaosu i to što igrači izvode je sramotno. Točno se vidi da su starlete i da Sarri nema ni dovoljnu podršku uprave da uvede reda. Ne mogu reći da mi je žao jer mi Chelsea nije posebno drag klub, ali mi je žao Sarrija koji je sezonu počeo stvarno lijepim nogometom.
Istina je da City ima dubinu na klupi, ali čekaju ih još i Tottenham i United, oba kluba koja se bore za poziciju u prvih 4, stoga mi se čini da je pred Cityjem i dalje velik izazov. Naravno, Liverpool i dalje može kiksati jer je Liverpool.
Emery je odlično krenuo s Arsenalom pa makar ne izborio Ligu prvaka. Točno se vidi da lagano gradi momčad i odnos s igračima i da bi iduće sezone mogli biti među najopasnijim ekipama. Još ako se glasine o prelasku Umtitija pokažu istinitima... Vidi se na Liverpoolu što jedan kvalitetan obrambeni može napraviti za klub.