Privatni građanski ugovori i provizija je druga priča neovisna o prihoda kluba. I tako paušalno tvrditi nešto... Manje čitati frustriranog Alača.
Privatni ugovori između dvije osobe sukladno zakonu treba razlikovati od kluba.
Prvo trebaš razumjeti građanski ugovor i što je dozvoljeno. Jedan tatim frend je sudac i on je objasnio dozvoljene i ne dozvoljene građanske ugovore.
Privatni odnosi nikoga se ne tiču osim ljudi koji su uključeni. Ako ti kupiš stan s ugovorom to je tvoja stvar s prodavateljem.
U moralnost ugovora, jel to fer ili ne ja ne ulazim. Ja samo govorim o zakonitosti ugovora.
Upravo su privatni ugovori glavni preduvjet da bi netko mogao u Dinamu napredovati od domacih igraca.
Svatko tko nije htio potpisati je letio van brzinom svjetlosti, neki sa prijetnjama smrcu. Oni koji potpisu s druge strane dobijaju zagarantirano clanke u sportskim novostima kako ih Zidak hvali, o fantomskim ponudama od slavnih klubova (Simunovic najbolji primjer, decko loptu ne zna ustopati ali Sportske pisu kao da Celtic nudi 10 mil eura).
O guranju invalida poput Pivarica, Zelenike, Copa i ostalih u reprezentaciju da ne pricam. Ili vrijedanje izbornika jer nije htio pozvati Ademija na cijem mjestu imamo 2 igraca Reala i jednog Barce?
A sve to radi u drzavnom klubu, sa kojim on ne bi trebao imati nikakve veze osim sto je direktor, ali ga to ne sprijecava da privatizira cijeli klub, ligu i reprezentaciju.
Odnos s legendama kluba kao sa zadnjim smecem, s "navijacima" koje vise zanimaju protivnici, sa najgorim rezultatima u europi u odnosu na ulaganje.
Ali to nije nista bitno jer smo u Cempionz Lig, nema veze sto mu bivsi igraci nose u vrecama pare koje pripadaju klubu i drzavi, tebi i meni. Cempionz Lig buraz.