Nisam htio Olympiakos, ali još sam manje htio Kopenhagen s obzirom da imaju bolji igrački kadar po meni.
Sam Olympiakos na papiru zvuči dobro, al u utakmicama protiv Partizana nisu pokazali bog zna što. Nismo ni mi jasno, ali ne smatram da imamo slabiju ekipu od njih, dapače mislim da je naša zadnja linija jača, i da imamo blagu prednost u sredini terena. Problem će stvarati Marin, Emenike i onaj Komorac što je Partizanu dao 2 komada. Padali su doma Stuttgart, Feyenoord, Sevilla x, sve ekipe koje su kudikamo jače od sadašnjeg Olympiakosa, a mi tada slabiji nego sada. Sreća je i što su Grci ostali ovaj prelazni rok bez Cardoza, Cambiassa, Cissokha i Alejandra Domingueza te nisu pokrili još transferima te izostanke. Nadam se da ni neće.
Iskreno više me brinu stvari van terena i što će biti kad njihovi cigani stignu u grad. Trebat ćemo se jebeno mobilizirat.
Osijek prošao jako dobro i rekao bi da je čak i blagi favorit. Austria Beč stvarno nije neki baksuz, no nadam se da oni u glavama to ne vide tako i da će igrati protiv njih kao i do sada.
Hajduk nažalost nema nikakve šanse. Baš u godini kada Everton kreće na najveći lov u novijoj povijesti po bilo koji trofej koji može, oni nalete na njih. Kako će Juranović, Memolla i Nižić zaustaviti Mirallasa, Rooneya, Sandra, kako u sredini sprječiti Klassena i Barrya a proći Gueyea i Schneiderlina, još ne smiju ni faulirat previše jer Baines, i na kraju još iza Williams, Jagielka, Keane i na golu najbolji mladi golman Europe uz Donnarumu, Pickford.
Želim im čudo i sve najbolje, al bojim se da nema boga.
Dinamo će vjerojatno opet napravit albancima što i pred 2 godine.