Desni je primarno Moses u Conteovoj postavi, a Azpi je prirodni desni tako da on to može pokrit u slučaju neke ozlijede. Na lijevoj je igrao dugo vremena zbog Ivanovića, a sad je na centralni defenzivni. Čudo koliko je čovjek prilagodljiv, a u isto vrijeme i konzistentan.
Ne znam, po meni treba forsirat Zoumu, čovjek je jedan od najvećih talenata, prošle ga je godine pokosila ta ozljeda, ali se vratio i polako ulazio u formu pred kraj sezone. Sad ima cijelo ljeto za pripremu i nametanje u prvu.
Iako, teško će uć unutra pored Azpija, Luiza i Cahilla koji je prošle godine nakon dvije loše sezone doživio preporod i nametnuo se kao kapetan i vođa, a da ne pričam o tome koliko je ključnih lopta vukao van. Pitanje je samo jel ima još energije da nastavi tim tempom, jer sad se otvara još nekoliko frontova. Makar Zouma po meni stvarno ima sve što je potrebno jednom kvalitetnom defenzivcu na kojem se može gradit budućnost. Čovjek odlično čita igru, dobar je u skok igri i ima energije.
Luiz i dalje zna tu i tamo malo se previše zaletit, ali pod Conteom izgleda puno bolje nego u prijašnjoj turi u Chelseau. Tako da po meni obrana je jako dobra, eventualno dovest nekog kvalitetnog igrača da bi malo proširili klupu. Nekog s iskustvom.
Sandro je došao odnosno dolazi da bi malo digao konkurenciju Alonsu, ali po meni ga se možda i nije trebalo dovodit jer Alonso je stvarno odigrao i više nego dobru sezonu. Prema naprijed je odličan, ima energije i dobro drži tu lijevu stranu, jedino di bi mu malo dao minus je brzina u obrani gdje je često znao kasnit. Iako ono što sam gledao Sandra jako mi se svidio, pa se nadam da će se nekako sve to složit i da će na kraju krajeva najbolji igrat.
Govori se i o dovođenju Bakayokoa i možebitnom odlasku Matića. Ne znam kako komentirat je Bakayoka nisam gledao, ali čujem samo riječi hvale. S druge strane bilo bi mi žao da ode Matić jer se odlično uklapa u sustav i osim što je defanzivno odličan, zna iznjet loptu i odaje dojam sigurnosti.
Prvo gdje bi ja pojačavao je napad, jer Costa je sve izgledniji za odlazak, a Batshuayji koliko god imao potencijala ne čini mi se kao materijal za top centarfora. Možda se i varam, bilo bi lijepo da me demantira, ali teško će dobit priliku. Sad su i Traorea prodali, velika šteta jer radi se o ogromnom potencijalu.
Zanimljivo je u Londonu, a kako će dalje bit, vidjet ćemo.