Također iznenađen onako slabim Bayernom, očekivao sam pobjedu čak i hendikepom (iako nebi otpisao Real u uzvratu sa 2 gola zaostatka), da bi na kraju Bavarci odigrali ispod svake svoje razine. Ovo će biti sjajan katalizator za Real da se otklone sve kritike i natpisi u novinama kako vlada nesklad u svlacionici i moglo bi se dogodit da madridska mašina kreće baš sad kad je i morala.
Jako sam razočaran suđenjem u jučerašnjim dvobojima, a ponajviše onime u Madridu. Leicester je mogao kući sa nulom, da bi na kraju izgubili zbog nepostojećeg jedanaesterca. Bilo kako bilo, prošli su dosta dobro i nazovite me ludim, ali nije nemoguće da prođu. Kad Atletico dođe u tamo neki nabrijani grad koji je do jučer slavio pobjede u Championshipu neće im biti lako. Teško je da će zabiti 3 ako prime gol, al bilo bi super kad bi izbunarili neki korner i skok Wesa Morgana u 90oj pa na produžetke/penale.
Što se tiče utakmice u Dortmundu, rezultat nije iznenađenje zbog događaja u utorak. Iskreno nemogu vjerovati da UEFA tretira bombaški napad na igrače kao da je neko ubacio baklju u teren i prava je sramota što im nisu dali vremena da se oporave već im bubnuli tekmu u 18. Očekivano puno golova, ali ponavljam, ko je mogao misliti o nogometu.