Prolaz Leicestera me ful iznenadio moram priznat. Kad je obavljen zdrijeb ocekivo sam da ce Sevilla uz svoje europsko iskustvo proci dalje. Uz postovanje Leicesteru, ovo je bio dvoboj Europa Lige, a tu Sevilla rastura. Opet kad pogledas 2 promasena penala, dobrih sansi i kako se stvari brzo okrenu, nevjerojatno. I naravno kad imas zivca Nasria u ekipi, ono je bio valjda najnaivniji drugi zuti ikad.
Leicesteru svaka cast, nema se sta rec.
Takode, mislio sam da ce City proci, al ovi treneri mi nikako nisu jasni. PSG dode kod Barce ko da brani 10 i odigra ko da igra protiv 20 igraca na terenu. City se uopce ne pojavi u 1. pol. da bi nakon 2 Monaco izaso na teren kao NK Zrinjski, a City tek onda krenuo igrat.
Iste momcadi, isti igraci u razmaku od 15 minuta odigravaju potpuno neprepoznatljivo. Kolko malo je Monacu falilo da pukne opet prednost, a ne mogu vjerovat da nisu fizicki to mogli istrcat i u nastavku igre.
Guardiola me impresioniro u pocetku kampanje kad je City stvarno rasturo, al nakon tih prvih desetak tekmi, pali su u svim pogledima. Realno, zdrijeb im je bio naklonjen, ali svejedno nisu uspjeli.
Bilo je puno diskusija u vezi njega kao trenera, al opet, vrijeme ce pokazat kolko moze. Sigurno je da mu ova sezona ne ide u prilog, a bogami i s Bayernom je igro za njih neprepoznatljivo.
U Barci ako ti se potrefi da imas in form Messia zicer si pa vodio ekipu Rijkard, Martino ili Enrique komotno mozes na tribinu pridruzit se navijacima, neke vece razlike u igri tu nema.