Zapravo, City je veceras igro odlicno i ovo je jedan od nepostenijih rezultata u zadnje vrijeme. Sve do tog crvenog i glupog poteza Brava, City je bio bolja momcad, samo sto je razlika u tome sto je Ter Stegen branio cuda. City me impresioniro ponovo s presingom i igrom.
Zapravo, City je veceras igro odlicno i ovo je jedan od nepostenijih rezultata u zadnje vrijeme. Sve do tog crvenog i glupog poteza Brava, City je bio bolja momcad, samo sto je razlika u tome sto je Ter Stegen branio cuda. City me impresioniro ponovo s presingom i igrom.
Znalo se da je nakon crvenog tekma gotova, tu ne mozes nista.
Gledo sam ih protiv Evertona, nisu imali srece bas ko ni danas.
Da su se neke stvari samo malo drukcije poslozile danas rez je lako mogo bit puno drukciji.
City u odnosu na prijasnje sezone gdje su isto imali fantasticnu momcad igra za barem dvije klase bolje, pogotovo u Europi.
Znamo svi s kakvim bunkerom su ranijih sezona igrali protiv Barce i na kakvu komediju je to licilo.
Potpisujem, i napominjem da Pep(ne volim ga), je kupio samo vratara,Stonesa i gundogana. Lik nije trosija ko murino, pa ni ka Inter hahaha ( znače oni koji prate seriju a). A Luis E je govno od trenera, koji je utuka u Romu 100€ na josea angela, Bojana Krkića i takve Španjolce , a realno da je Roma dovela talj trenera te g, bila bi bez greške prva, i za cca 100 milja bi bili dovedeni pravi igrači . Unazadio je Romu samo tako. To je prva godina kad je Amer kupija Romu, da mi je znat ko mu je savjetova LE. Ispali od Slovana u 8 om mjesecu, pretkolo el
Da LE, da mu nije Messia i &, jadna mu majka