Danas su nasi izdominirali u Seriea A. Perisic zabio za preokret Intera protiv Juventusa u inace odlicnoj tekmi, a Badelj zabio xa pobjedu Fiorentine protiv Rome.
Pogledo sam i 2. pol. Rijeke i Dinama i bogami imo ssm sta vidjet, stvarno ljepi golovi. Rijeka ove sezone mora uzet prvenstvo.
Dobre tekme danas. Pogledo i Sotona v Swansea, moglo je barem 3 bit kolko su se ispromasivali.
Roma dominirala u Firenzi. Premda je sve to bilo jalovo . Do 16 m sve super , ali dalje ni Tottieva genijalnost nije mogla probit bunker viola.
Viole me iznenadile koliko su loši , ne Pamtim da su protiv Rome,juve i ostalih velikih ikad odigrali doma bunkerčinu . Gol badelja, lip, samo Kalinic u ofsideu i još smeta szeznyom. Da nije sudi Rizzoli ( juveov sudac) rec nebih rekle, ovako?????
Iako , Roma je trebala utrpat dva tri gola, pa ni sudac ne može tu ništa . Losa,losa viola. Kalinic fula zicer s 2 m, badelj nevidljiv cijelu tekmu , osim gola. Inter- Juve juve 8 defanzivaca, a pjanic još jednom dokazuje da nestaje u velikim utakmicama .
Da se dotaknem Pogbe. Murinjo ga skroz krivo koristi, a ni nema potporu u veznom redu kakvu je imao u juve. Mu ga pogrešno koristi i kriva pozicija, ajde nije ni pripreme prošao,pa je i to olakotna okolnost
Ne volim mu-a, a ni pepa,ali CITY igra vrhunski. Nijedna pepova ekipa nije igrala ovako lipi nogomet,brz i direktan. I ima iste igrače koje je i pelegrini imao. I to je još jedan plus za pepa. Novi mu je nolito i stones, svi drugi su isti.
Pool odlican, ali padaju kasnije garant,tanka klupa.
Rijeka ako nedigne ove godine neće nikad, iako ja tu vidim borbu do zadnjeg kola