Pojest cu govno i iskreno rec da me Guardiola odusevio protiv Uniteda. Kad sam bacio pogled na oba sastava United mi se cinio ko izraziti favorit, posebice bez Aguera, a tocno znam sto bi se desilo da su Mancini ili Pelegrini vodili ekipu, City se vjerojatno ne bi sasto s loptom i fokusiro bi se samo na kontre. Kako su unistili Uniteda u 1. pol bilo je super impresivno. Doci na Old Trafford i onako se poigravat s domacinom koji je toliko utrosio na pojacanja, svaka cast.
U 2. pol. drukcija situacija da, medutim uz onu stativu De Bruynea i nekoliko kontri 3 na 3 ili 4 na 3 koje nisu iskoristili United je imo puno srece da nisu popili jos koj gol, a opet s druge strane nisu uspjeli ista konkretno stvorit.
Mourinho je procitana knjiga. Imas tolko talenta u ekipi i onda se odlucis na onakvo bunkarenje to je sramota. Nije ni cudo sto je Ferguson klimo glavom na tribinama. Tromo, sporo, jalovo i procitano, tako im djeluje igra. Obrana uzasna, a igra u napadu duga lopta na glavonje Ibru i Fellainia pa sta bude bude. Za to nisi trebo potrosit 200 + miljona, presmijesno.