, ja nisam apsolutno nigdje vidio nikakvu izjavu igraca Hajduka ili trenera da govore da se svijet urotio protiv njih ili da krive nekoga, nego naprotiv imaju realne izjave, da su penali lutrija, i tako i jest bilo, Ohandza je do sada uvijek zabijao penale, i onda jucer promasi cijeli gol.
Navijači stalno cmizdre. Od društvenih mreža do foruma. Neka vode klub kako ga već žele ali nije svijet kriv za sve njihove probleme... A nažalost neki to tako žele predstaviti.
Ja nisam sretan zbog ispadanja, ne naslađujem se, ali izjave "nama ne trebaju trofeji, lova mi imamo navijače" su presmiješne.
Zašto se onda pozivaju na naslove od prije kada oni nisu bitni... Zašto se govori o prošlosti i to onoj kada je Isus hodao.
I ti smješni klubovi moraju imati šansu. Ne igraju nogomet samo Barca, Man Utd, PSG, Juventus.
Kako će se te lige razvijati ako neće biti novaca, tko će igrati u tim klubovima?! Jbg dinamo sada može zadržati Soudania. Nije CR7, ali za naše pojmove dobar igrač. Kako će Hajduk napredovati bez para?! Kako će zadržati i solidnog igrača bez love?! Ne možeš računati na bezuvjetnu ljubav samo.
Imam kolegu, bio kod mene i krenemo mi nogomet. I lik kaže da je po njemu sasvim ok da netko bude vlasnik, ulaže lovu a da navijači to vode i organiziraju bez obzira na svoj udio. Dakle čitaj oni se mogu ponašati kao da imaju 100% udio a neka drugi to plaćaju.
Svakakvi pokušaji ulaganja sz propali zbog dišpeta i zato mi ih nije žao.
Neka imaju "narodni klub" u 4 županijskoj ligi i neka se ne natječu za euro ligu jer što će ti lova i trofeji, bitan je samo navijal.
Ja itekako cijenim te navijače, bodrenje ali neka budu realni.
Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk