Blade Kako komentiraš prelazak Pjace u Juventus? S obzirom na 3-5-2 formaciju Juventusa pretpostavljam da jedino mjesto ima na lijevom krilu? I koliko će Juveu nedostajati Pogba s obzirom da je transfer u Untied skoro pa gotova stvar.
Drago mi je zbog potpisa, i vidim ga kao svojevrsnu zamjenu za Cuardada koji ostaje u Chelseaju. Mislim da će ga se dosta koristiti i da će imati veći impact nego li je to imao kolega mu Mandžukić koji je upravo postao zadnja rupa na svirali s obzirom na potpis Higuaina. Nema šanse da itko zaigra pored njega i Dybale u tandemu. Pjacu vidim kao nekog trećeg ofenzivca, ili kao stalnog jokera s klupe (pri vodstvu zamjena za napadača, pri hvatanju rezultata za desno krilo u 3-5-2 sustavu).
Što se Pogbe tiče, stvar još nije gotova, ali da se mene pita prihvatio bi onih 120 milijuna momentalno. Toliko novaca ne vrijede ni ljudi koji garantiraju 40 golova po sezoni kao Ronaldo, a kamo li srednji playmaker koliko god on dobar bio. Osjetit će se izostanak, ako ode, ali već je s Higuainom (unatoč tome što ne igraju istu poziciju) pridodana jedna potpuno nova razina, a i siguran sam da će se za taj suludi novac naći itekako kvalitetni veznjak (ako ne i dva).