Atleticu se mora čestitati na čvrstoći, požrtvovnosti, koncentraciji i momčadskom duhu, al jbga, ne volim gledat takav nogomet i upravo me to odbijalo od njih jučer ( i ne samo jučer)
Poštujem tu ekipu, imaju rezultate i karizmu, ali ih ne volim gledat, pogotovo kad krenu sa prljavom igrom, a to je, recimo, protiv Barce u apsolutno svakoj tekmi.
Nisam ni fan Bayerna (nemam ništa ni protiv njih, neutralan na obje ekipe), ali jučer sam želio da prođu baš zbog Atleticove igre u prvom poluvremenu.
Bar su pokušali igrat, kao da je lako razvit igru kad te 10 igrača čeka na 35 metara od gola. `bem ti bunkere krvave :)
Da je ušal onaj penal, pričali bi sasvim drukčije, al jebiga sad...
Zadnjih 15 minuta je bilo jebeno za gledat. Očekival sam da će malo Coman donijet živost kao i u tekmi sa Juveom, al jbga, jučer nije nikako išlo.
Istina je da je Rummenigge pičkasto šutio u onoj situaciji protiv Juvea, al ne vidim zašto se ovdje nebi javio, o penalu nema ni govora. Gol je tu negdje, na granici...vidio sam 3 snimke, iz jednog kuta kamere je offside, iz druge nije.
Reko bi da nije, nevažno, njihova ljutnja sad neće ništa promjenit :)
Ako je netko oštećen, oštećen je, nema veze ako je prije 3 tekme dosuđeno nešto za njih.
Posve se slažem za gol u gostima, idiotarija od pravila, kao i nekad zlatni gol.
Jebeš prolaz na temelju toga, nevezano o kom se radi.
Kad je i Barca prošla Chelsea tak u "onoj" utakmici, bilo je glupo.
Za danas čak i očekujem neki otpor Citya, makar neka logika nalaže da nemaju kaj tražit u Madridu.
Nek bar zabe, onda bi mogli gledat odličnu otvorenu tekmu.