Da, kad je komentator juce nabrajo igrace s klupe covjek bi mislio da se radi o nekom drugoligasu.
Jbga, cak i kad te ide moras tu i tamo osvjezit sastav i probat s nekim drugim igracem.
Prije mjesec dana smo mislili da ce jedino PL bit zanimljiva do kraja, a na kraju je prakticki i ona skoro rijesena, a Primera za koju je vecina nas stavljala ruku u vatru da je gotova je ispala najzanimljivija s 3 kluba koja se bore za prvaka.
Ljubitelj sam PL, al uz velike uspjehe navedenog trojca u LP i Seville, Bilbaa i Villareala u Europa Ligi, trenutno je spanjolska liga za 2 koplja iznad ostalih.
Atletico ima super tesko gostovanje kod Bilbaa, ostatak rasporeda im je poprilicno povoljan.
Leicester ima tezak raspored i ako ne dobe Swanseaa zjbat ce prvenstvo pred sam kraj jer jos moraju na noge Unitedu i Chelseau.
Pogledo sam juce onaj toboznji dive Vardya i jest, malo je potenciro pad, al opet je bio u trku i punoj brzini. Jednostavno je retardirano iskljucit igraca radi toga pogotovo sto je ruka na ramenu bila, a napadaci ako ne padnu kad osjete kontakt svi jos pizde na njih zasto nisu pali tako da se ponekad nadu u bas nezavidnoj situaciji.
Ashley Young po sinocnjem kriteriju ne bi zavrsio nijednu tekmu PL u svojoj karijeri.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk