Stvarno neviđena glupost Torresa, nevjerojatno je da si tako može pustit momčad na cjedilu neovisno o tome što je to način Atleticove igre. Utakmica prošla očekivano, prljavi Atletico i jalova Barca protiv takve ekipe. Ono što se mora istaknuti, a što nije napomenuto, je da je Suarez također zaslužio drugi žuti karton, no na tom frontu ništa novog.
Što se tiče Bayerna i Benfice, pogledao sam malo extended highlightse i bome Benfica je zakomplicirala stvari poprilično. Bayern bez obzira na posjed i opsadu je bio užasno nekonkretan, što se rijetko kad može vidjeti na Allianzu, i samo 1 primljeni gol je sjajan posao za Portugalce. Pep je probao s pilom naopako izjavivši pred tekmu da Benfica ima najbolju obranu u Europi, i drago mi je da su nakon početnog šoka tako i odigrali. Šteta neiskorištenih šansi, Jonas inače to zabija.
U uzvratima ne zvuči ni malo nemoguće da ćemo vidjeti opet isti Atletico koji ovaj put neće prosuti početni gol prednosti, i Barca itekako ima razloga za brigu, ali bome ima ih i Bayern. Benfica je imala 8 pobjeda u nizu u svim natjecanjima do ovog poraza, dok su prije toga u još 11 utakmica pobjedili i jednoj izgubili. Uvjeren sam da su sposobni dati barem 1 gol pred svojim navijačima, ali ostaje za vidjeti mogu li ovaj put još kvalitetnije zatvoriti Bayern. Smrdi na iznenađenje.