StarFox_N Militao, Huijsen, Carvajal, Camavinga, Trent Alexander-Arnold, Mbappe… Previše je to. Čak i tako osakaćeni su bili ravnopravni.
Ma znam, ali nije ni City više što je nekad bio pa i nije neko mjerilo.
Pogledaj s kakvom ekipom je Ancelotti osvojio ligu i ligu prvaka prije 2 sezone. Špice su bili Rodrygo i Vinicius, u obrani Nacho prvi stoper, a lijevo Mendy.
Ancelottije je i prošle sezone bio tu negdje u igri za sve trofeje, a sad samo mogu zamišljati što bi bilo da su njemu dali 200 milijuna za pojačanja i doveli mu kompletno novu obranu koja je falila prošle sezone. Čak da je samo imao pravog desnog bočnog umjesto Vazqueza mislim da bi izvukao prošlu sezonu.
StarFox_N Ja ne bih još Xabiju dao otkaz. Pustio bih ga ovu i sljedeću sezonu.
Mislim da se trenerima općenito ne daje dovoljno vremena.
Inače se slažem i htio sam da dođe netko kao Xabi da napokon počnemo igrati lijep nogomet, no jednostavno ne ide. Lik se posvađao s valjda pola svlačionice, Rodryga uzeo na zub toliko da je skoro otišao na zadnjem prijelaznom roku, a to je igrač koji je nedavno vrijedio preko 100 milijuna, a eto kod njega skroz pao u drugi plan.
Sad će Božić, a čovjek nema neki plan koji se drži, nego jednu utakmicu s 3 iza, jednu s 4, jednu mu Carreras skroz nepotrebno igra stopera, drugu lijevog bočnog, Arda isto jednu utakmicu u sredini, a drugu na krilu, prije par tjedana utakmicu gubi i uvodi igrače u 89. minuti gdje se izgubi valjda minuta vremena na zamjene, a utakmica završi za tri minute. Gdje je tu logika?
Čovjek totalno pogubljen, ja stvarno ne znam kako je on uspio s Bayerom cijelu sezonu ne izgubiti i osvojiti sve to što je osvojio. Njega samo Mbappe svojom formom i golovima spašava jer da nema njega kiksali bi duplo više utakmica nego što jesu ove sezone.
Fali naravno u sredini i jedan tip igrača kao što su bili Modrić ili Kross, ali jbg, s ovom ekipom se svejedno mora i može bolje.