StarFox_N DarkPunisher Što se prekida tiče u ovom trenutku su možda i najbolji na svijetu. Treneru za prekide Nicolasu Joveru ( zovu ga set-piece guru ) trebaju spomenik dignuti. EDIT: Da ne pišem dupli post. Mislim da su Slotu dani odbrojani.
chono Liverpool je bas postao smijeh. Dobio sam podrugljive reakcije ovdje kad sam napisao da post Kloppov period tek dolazi i da je ovaj Slot osvojio naslov s njegovom ekipom. Cini se da je ipak tako
Skellington chono i Klopp je jednu sezonu imao tešku crnu rupu, a da igrači nisu ni sjena sebe govore rezultati, a i igra na terenu. Ne znam kad je Anfield bio ovako mjesto za napucavanje čak ni kad su u ekipi bili Ngog i ta banda odmetnika se ovako ekipe nisu šetale iz utakmice u utakmicu. Dobro pa sam se danas odlučio gledat multiprijenos, a ne samu tekmu.
StarFox_N Brijac A baš. Kada ti jedan Olympiakos utrpa 3 komada znaš da nešto ne štima. Nisam gledao ali to nije trebalo biti tako blizu.
Brijac StarFox_N Ma mogli su i više od tri dati. Ne znam stvarno šta je s tim Xabijem i kako je uspio imati onakvu sezonu u Bayeru.. možda je stvarno problem što se ne slaže s igračima i jednostavno neki igraju preko kurca, a opet možda lik stvarno nije za ovu razinu nogometa (još). Nek ode u Liverpool, a Slot u Real da nastave oba kluba s istom igrom 😆
Raziel You'll never jump alone. Fakat, sad sam milion posto uvjeren da se namjerno sabotiraju kako bi sklonili ćelavog sa klupe, jer ne možeš biti ovoliko retardiran, ali nikako. Nema mi drugog objašnjenja.
Raziel chono Ovakav Chelsea moze dobiti svakog Gledaj ih kako gube protiv Leedsa sljedeću sedmicu. Genesis Mislim da ih Sunderland dočekuje drugu utakmicu, tako da se ćelavi već može početi pakovati polako.
chono Mislio sam da ce mi biti drago gledat Liverpool u ovom stanju, ali patnje Uniteda su ostavile tragove, uopce nije zabavno