Jao kak me živciraju ovi mračni tuneli; koji im je vrag bio da su osvjetljenja u tunelima kriminal, a i kad je mrkli mrak, auto ne svetli baš najbolje. Tu vidim žešći fejl kod toga, no mnogi nebudu to uzeli kao obzir. Ono kaj mene oduševljava, kaj nema sigurno niti jedna igra; kaj uđete u jedan set utrka, totalno je atmosfera u tom štihu. Prezentacija evenata, općenito izgled igre, meniji sve je tip top, kak bi trebale sve racing igre izgleda, privlačno i u meniju i u gameplayu. Još igra ima nekih ružnih sitnih grafičkih propusta, poput pop upa rijetkog u daljini u okolini staze, kojeg ja ne zamjetim, no netko ko sa strane prati baš mi javi daj pogle ovo, pa upadne u oči. To i retrovizor, tj. u kokpitu kada se auto približava, ono kaj se dešava u retrovizoru je kriminal. Meni osobno, je PC2 bolja racing igra u smislu racing iskustva koje pruža, no FM7 djeluje dosta kompletnije i nudi barem za dva koplja više zabave od PC2 i tu me dobila kao racing GOTY. Jednostavno sve što god ideš vozit, sve je jebeno zabavno. Mislim da nijednom od kada igram FM7 nisam upalio PC2 koji mi je stvarno jebeno dobra racing igra, jedna od najboljih; a to sve onda govori o kvaliteti Forze Motorsport 7!