Sve na ultra koliko ide do kraja
Forza Motorsport 7
Ma to mi reci sad mi je lakse
Ma to mi reci sad mi je lakseevo vidis, i 4K 60 ide kako sam rekao
https://www.youtube.com/watch?v=Yw03aXdf3dI
ocito ima nekih bugova, Coletu ne radi kako treba na gtx 1070, a citao sam na gafu da imaju problema i ljudi sa gtx 1080
nadam se da ce sve sredit do launcha
Testirao i ja na PC-u - 1080p, ultra (jedino sam malo smanjio AA), išlo je to average 55 fps-a. Poput one Apex verzije šestice, ima problema sa stutteringom, iako nije bilo to tak strašno (možda u 2 navrata tijekom utrke).
Isproban volan i FFB...
Dela to okej, ali nije tak dobro ko Project CARS.
Osjeti se frikcija, osjeti se voda na volan, proklizavanje i hvatanje, no sve to je dost bolje u CARS-u.
Sada sam skinuo drivere za grafulju baš za FM7 i dalje je to drlog na PC-u.
Trenutno igra jako štuca po tom pitanju...
Odigrao sam demo i sviđa mi se. Zakon mi je kako ima masu opcija za stil vožnje. Od arkade do prave simulacije. Za svakog ponešto.
Vožnja mi jako dobra i ovo je moj prvi susret sa sim Forzom (imam Horizon 3 ali to je arkada) nakon prve Forze sa prvog Xbox-a. Ima 24 auta na stazi, izmjena dana i noći je prekrasna, zvuk motora odličan, kiša isto jako lijepa.
Nego po viđenom rekao bi da Driveclub iz 2014 izgleda bolje. Kiša i grmljavina definitivno! Koja šteta šta je Sony raspustio Evolution studio, zamislite samo kako bi Driveclub 2 izgledao.
Jedna slika iz demoa a ostale ću staviti u odgovarajuću temu.
Meni su kamijoni zakon. Fizika Porša mi je malo nespretna, iz GTR-a niš ne vidim a kamajon je taman. Šteta da ih nema i u drugim igrama.
https://www.youtube.com/watch?v=JPlpJaY6zpg
nevidljivi pit crew
To dolazi u dlc-u.
Forza 7 prvi tjedan u UK-u je 22% slabiji od Forze 6, i 60% slabiji od Forze Horizon 3. Manje od 30 tisuca. Gran Turismo 5 je imao prvi tjedan 269 tisuca. Vjerujem da tim od 300 ljudi - Turn 10, nije zadovoljan sa ovim brojkama. Usput, UK je najjace trziste za Xbox nakon SAD-a.
http://www.mcvuk.com/news/read/fifa-18-stays-top-while-forza-motorsport-7-fails-to-impress/0187983
Koliko je imao Gt6 prvi tjedan? I baš me zanima kako će se sport prodati. Jeble te brojke više...
resident_evil
Ne mozes uspoređivati Driveclub i Forzu po grafici...jedna je igra u 30 fpsa, a druga u 60 sa puno više auta, zahtjevnijom fizikom itd.
Bar imamo friške podatke dnevno :) Da rezimiram, meni ova Forza lijepo izgleda ali nije mi legla, kao ni 5 i 6. Zasad su mi 1 i 4 najbolje a volio bih probati 2 jer mi se čini da je oldskul. Šeta da ne mogu na Xbone preko BC-a a ne nabavlja mi se 360 opet radi jedne igre.
Koliko je imao Gt6 prvi tjedan? I baš me zanima kako će se sport prodati. Jeble te brojke više...Oko 60k. Kad si već pitao.
resident_evilUz to, Driveclub je izasao na 50% jacem hardveru.
Ne mozes uspoređivati Driveclub i Forzu po grafici...jedna je igra u 30 fpsa, a druga u 60 sa puno više auta, zahtjevnijom fizikom itd.
Ljudi moji! Kako se ovo dobro vozi na volan!? Jesam ja jedini na forumu koji vozi igru na volan? Doduše volan mi je bio kod @Punisher koji nije gad nijedan info dao, kako mu se vozi na volan, no napisat će CSR recu pa će to nadoknaditi. Čuo sam da se dobro vozi, ali baš ovako i nisam vjerovao. Nadoknadili su se za FH3; to je bila smeće od podrške. Ovo je jebeni plug and play. Hvatanje auta, tj. kontriranje je bolje nego u Project CARS 2; u ostalim stvarima što se tiče povratnih informacija jebe majku Gran Turismo Sportu. Jedina zamjerka što se tiče podrške za volan, bi bio da je bar FFB 20% jači od ovog maksimalnog; to bi bio vrh! Zadnji put kada sam bio tako oduševljen podrškom volana je bio DriveClub; a ovo je odmah do njega! Sve i jedna utrka koju sam danas po prvi put vozio na volan je pružala vrhunski osjećaj. Samo još malo da ispoliraju igru da leti u meniju i da nema tih frame dropova u animacijama i GG. Što se tiče samog gameplaya 60FPS rock solid FM7 jebe mame.
Teško je poslje zadnjih par racing igara koje su bile stvarno jako dobre biti oduševljen ovom igrom, no FM7 uspijeva u tome. Igra izgleda stvarno jako jako lijepo u pokretu. Puno uglađenija od Project CARS 2 i u izvođenju i u tehnikalijama nekim. Igranje jedne i druge igre je odličan combo i ono što je najbolje igranje jedne neće isključiti igranje druge, baš zato što jedna nadomješta propuste druge igre i obrnuto. Ono što sam se nadao da će FM7 raditi bolje od PC2 je pitanje AI-a, no ispada da je AI još lošiji nego u PC2 barem kada je pitanje čistog utrkivanja. Možda je u PC2 veći kaos kod bolida sa jako puno konja, no tko god da je pogledao prave real life utrke shvatiti će da je napisan AI još i dobar kakvih sve situacija ima. FM7 samo da ima malo brže izvođenje u meniju i da loading nije tako dug; bio bi bomba!