Eto, naijskrenije, ne zanima me nimalo :)
Koja god cijena bila, kakav god dizajn i snaga, i da imam love, nebi ju kupoval jer apsolutno sve što me zanima imam na Playstationu.
Kvalitetna ponuda exkluziva je jedini razlog koji bi prevagnul prema kupovini u nekoj budućnosti kad bi cijena pala, ali čisto sumnjam da će imati nešto u rangu onog što je izašlo, i što će još izać na PS4.
Uz dužno poštovanje i novim Gearsima i Forzi i Sea of Thieves-u koji će, nesumnjivo, bit kvalitetne igre, ali nisu ono što bi mene natjeralo da kupim konzolu.
Zbog nekih exkluziva sam kupil X360 i bilo mi ih je gušt odigrat. Možda bude takva situacija jednom i ovdje, ali nemam neke vjere u to.
NIsam nikakva grafi kuja i nemam 4K TV, niti je, s obzirom na novčanu situaciju u planu neka skora nabavka, tak da mi ni snaga konzole ne igra nikakvu bitnu ulogu. Dobra grafika i 4K rezolucija ne znači i kvalitetnu igru.
Presica će se popratit, nadam se da imaju pokoji dobar adut što se igara tiče, ali eto, mene zasad ne zanima nimalo.
Neistomišljenicima želim puno zabavu uz Scorpio, ipak smo tu radi kvalitetnih igara, a ne glupih prepucavanja oko konzola / PC-a / grafike.
Bar većina nas...