Fico Yakuza 0, nastavlja se gdje sam stao. Čini se da će Majimina priča biti još zanimljivija nego sam mislio.Tek sam nešto uvoda prešao, pričekat će dok ne riješim RDR2 koji ima potpunu pozornost trenutno, no u svakom slučaju izgleda obečavajuće igra. Već u to malo što sam odigrao se osjeti snažna atmosfera.
Zero Već sam upoznat s nekim prethodnim Y igrama, tako da ti mogu reći da očekuješ Kojima level drame.: DBtw. simpa mi je ovaj prompt prije introa:
Zero Žena, Deca, Path Of Exile PoE destroyed your laifu, but you got waifu, sooo...yeah, kanpai.Btw. vođenje hostes kluba u Y0 je bolje od osnovne igre lul.
Zero Zero PoE=GOAT. Sad kad bih igrao s tobom bilo bi Fensi does it all, just you sit back and watch. xD
fensisuperstar DarkPunisher Jenapravio pauzu par dana igrao fallout 4, igram na very hard, igrao survival onaj njegov međutim smorilo me to što meci imaju težinu. Igram sa "the problem solver" assault rifleom i fakat takav weapon igru radi potpuno trivialnom na bilo kojoj težini. Kad si poppaš Jet, popiješ malo vode i onda kreneš u rampage kakav WW2 nije vidio.Skidaš Enraged Fog Crawlera (koji definitivno ima previše HPa) kao sarmu za ručak.
maverick Unreal Tournament (1999) GotY online. Jebe mame i nakon 20 godina.Hotline Miami - vrhunska igra, ali mi se precesto crasha i jebat cu GOG zbog toga. Mjuza je vrh, nevjerojatno kako pumpa...i witcher 3
kplusmortadela Slay the spire, indie igra koja je me uhvatila dok čekam da izadje nešta novo u Destinyu ili Anthem. Svakako isprobajte.
ikral Ljudi igraju i nemaju vremena pisati. ? Probao sam The Saboteur pošto ga nisam odigrao na konzoli (imao njemačku verziju) ali zastarjelo brate. U biti trenutno igram FF IX ali nisam ga pipnuo par mjeseci.