NOLF je super, pogotovo humoristični dijalozi u maniri James Bonda i Austin Powersa. Stilom me podsjeća na The World is Not Enough koji mi je bio odličan bondovski FPS na PS1 s lošim kontrolama.
Probao sam Shogo i nije mi se baš svidio. Mehanika i nivoi mi nisu bili baš nešto pa sam stao. Recimo htio sam probat Lifeforce Tenka na PC-u, al nigdje nać. I da se može pokrenut na kanti jer nisam siguran da bi volio igrat na konzoli
imao sam ja period navale kad sam igrao te stare FPS-ove a da nisu rađeni u doom engineu. Painkiller, Will Rock, Unreal, Kingpin: Life of Crime, Sin, Alien Resurrection, Brahma Force, NOLF, Operation Snowblind, System Shock 2, Hexen 2, CyberMage: Dark Awakening pa sam se zasitio. Zadnji je bio Hexen 2 koji je toliko kriptičan za igrat da mi se zgadio. Bez Walkthrougha ako pređeš, car si.
Bilo je još naslova koje sam mislio igrat kao Scarab al nisam bio siguran dal' bi mi bili dobri. Čisto za popunjavanje opće kulture Shooteri a la Descent, Forsaken ili Adrenix nikad nisu bili moj đir pa sam ih izbjegavao.
E da, vidiš, Soldier of Fortune i Thief bi trebalo odigrat.