Recenzija | Prey
Pa kada se već Prey 2 nije dogodio, može li se Bethesda pod razvojnom palicom Arkane studija iskupiti igrom koja nosi isto ime kao i original, a da pritom nema ama baš nikakvih dodirnih točaka s njome?
Pa kada se već Prey 2 nije dogodio, može li se Bethesda pod razvojnom palicom Arkane studija iskupiti igrom koja nosi isto ime kao i original, a da pritom nema ama baš nikakvih dodirnih točaka s njome?
Genijalno slozena recenzija. Bravo Đakuza.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Grafika stvarno ne bi trebala bit problem, mislim, govorimo o igri čiji je uzor ipak System Shock, a SS dandanas sa svim svojim niskorezolucijskim pikselima je daleko strašnije i napetije iskustvo od većine drugih igara koji ga kopiraju. Za Prey još ne znam, ali ne vidim ni nekog razloga zašto bi ova igra podbacila. Čini se skroz uredu, zanimljivo - jedino što stvarno je glupo što su iskoristili Prey ime.
Zašto PS4 verzija za recenziju doduše? Nekako je za očekivati da ovakav tip igre ipak treba igrati na master raceu.
Yakuza, skidam kapu.
Zašto PS4 verzija za recenziju doduše? Nekako je za očekivati da ovakav tip igre ipak treba igrati na master raceu.Nekad ne možemo birati koje kodove ćemo dobiti. Ali u FFA redakciji smo odmah presretni kad stigne AAA kod za konzolu jer automatski znači da će netko morati recenzirati igru s obzirom koliko je konzolaša. To je jedan od razloga zašto još nemam PS4. :
Nekad ne možemo birati koje kodove ćemo dobiti. Ali u FFA redakciji smo odmah presretni kad stigne AAA kod za konzolu jer automatski znači da će netko morati recenzirati igru s obzirom koliko je konzolaša. To je jedan od razloga zašto još nemam PS4. :O pa dobro, ako ste dobili kod to je nešto drugo onda. Nabavi više Bloodbornebox.
Ako imaš priliku birati, PC verzija je way to go jer je najispoliranija i najljepše se vrti. PS4 verzija pati od mušica koje sam napomenuo koje malo narušavaju iskustvo ali može se igrati. A kao što Zero kaže, dobilo smo kod za PS4 pa eto. A ja kao zadrti pisijaš koji bilo što iz prvog lica igram na PC-u sam mislio kako ću toalno suckat u igri na kontroleru, ali ipak ne. Iznenadih se kako je lagano kad si daš pokoji dan prilagodbe.
bravo Đeki, prekrasno složeno, reca u retro stilu, ko da čitam stari dobar PSX/Gameplay :
što se tiče tehničkih nedostataka ja ih na PS4 Pro-u nisam primjetio.. igra prekrasno izgleda i isto tako se vrti.. nadam se da ću imat vremena odigrat do kraja pošto sam ljubitelj takvih igara..
Đeki
bravo Đeki, prekrasno složeno, reca u retro stilu, ko da čitam stari dobar PSX/Gameplay :igra je kaos, pogotovo na Pro. Dodaj na to da i dalje nisu fixali skroz input lag i input drift kontrolera...
što se tiče tehničkih nedostataka ja ih na PS4 Pro-u nisam primjetio.. igra prekrasno izgleda i isto tako se vrti.. nadam se da ću imat vremena odigrat do kraja pošto sam ljubitelj takvih igara..
Stvarno šteta za sve tehničke probleme. Nadam se da će to s vremenom riješiti.
Na temelju onoga što sam pročitao u recenziji sad me igra zaintrigirala. Tim više što ima sličnosti s Bioshockom i System Shockom.
Odlično napisano.