znači imao sam do čitavo vrijeme max tv i trazio sma da ga maknem da ne plaćam toliko i rečeno mi je da su penali flat oko 70 eura (cca tu negdje) i da mi se ne isplati skidati do mjesec dana prije isteka ugovora. I sad kad je moja mama otišla tam u tcentar kaze zenska a da sad novi ugovor ima i u njemu je obavezan maxtv u paketu. i ja sam se tu jako istiltao. Jer je nova cijena paketa 40 eura. a mi smo plaćali 38. I sad… 😃 malo sam prevrtio sve razgvoore sa agentima i sa tehničkom službom i sa svime jer stari moj ne volim da me ITKO pravi budalom. I ja njoj to lijepo kazem, da čekam glupi modem vec cca 3-4 mjeseca, i da su nam rekli da ne produljimo ugovor dokle god ne skinemo max tv jer ako ne max tv ide u novi ugovor. I ja sam naravno popizdio, a bio sam na telefonu jer imam uganutu nogu i doma sam i boli me sve. Ali nisam pizdio na ženu već sam pričao glasno jer ja pričam glasno.
I onda kad sam joj objasnio kak je ovo malo bezobrazno sve, ona kaze:"a šTo bIsTe vI hTiJeLi?!?!?"
Ljudi ja sam jako smirena osoba većinu vremena, glasan sam po defaultu i tko god me zna zna to, ali brate htio sam ju poslati u kurac.
rekao sam joj gledajte ako mislite gurati max tv u paket onda ćemo prebacit operatera i bok, ISTE SEKUNDE JE PRONAŠLA RIJEŠENJE.
Bez ugovorne obaveze, bez maxtva 10 eura jeftinije. I pitam ju ok jel gubimo kakav benefit ako smo bez ugovorne obaveze, i zenska kaze ne.
Znači. Aj bok.