Fico Bravo, AlexY :Recenzija koju sam s gustom procitao! I jos si me vise nabrijao na P5 pa bi mogao ipak napraviti kompromis i nabaviti PS3 verziju.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
alexy I jos si me vise nabrijao na P5 pa bi mogao ipak napraviti kompromis i nabaviti PS3 verziju.PS3 verzija pati od nešto slabijeg FPS-a i primjetnog screen tearinga ali se može komodno igrati. Nema razlike u sadržaju pa navali.
Zero Oho, prvo pa muško. Po meni uz Zeldu materijal za GOTY. Valjda zaigram uskoro ako mi se cura smiluje i kupi mi igru, hehe. I još samo da odvojim barem 100h slobodnog vremena.
alexy Oho, prvo pa muško. Po meni uz Zeldu materijal za GOTY. Valjda zaigram uskoro ako mi se cura smiluje i kupi mi igru, hehe. I još samo da odvojim barem 100h slobodnog vremena.Igrajte skupa, ima tu za svakog ponešto.
ninja_krmacha_1551991218 Ako nikad niste igrali išta vezano uz serijal i ne znate što biste mogli očekivati, Persona 5 će vam oduzeti sve druge misli. I srce.Baš to. Odličan tekst AlexY, bravo! :