Donekle se slažem sa gornjim Dorminovim postom, al s druge strane mi taj BC ne znači niš jer ga vjerojatno nebi uopće koristil.
Imam par PS2 originala, ali radi se o igrama koje sam izigral n puta, a previše je dobrih i kvalitetnih naslova, a da bi se vraćal na te "stare" igre.
Došlo mi je da odigram MGS1 i prvi RE, oba sam odigral na PS3 (kupil i skinul), odigral sam par kvalitetnih remastera na PS3 sa guštom (MGS kolekcija kao najočitiji primjer) sad odigram pokoji PS3 remaster (trenutno baš Darksiders), ali čisto sumnjam da bi u budućnosti "trošil vrijeme" (preoštar izraz) na te starije igre, od kojih je dobar dio njih loše ostaril (prvi DMC mi pada na pamet kao najočitiji primjer, nikako mi nije sjeo kad sam počel)
Nek veli ko kaj hoće, ali na PS4 ima pregršt kvalitetnih igara koje mogu pojesti zavidnu količinu vremena i s obzirom na tempo života većine nas, jednostavno se ne stigne sve to odigrat.
Naravno da ću većinom igrati ono što želim i ono što znam da je kvalitetno, trošiti vrijeme na Ubisoft generiju i slično kod mene ne prolazi.
Danas se previše kuka o nekvaliteti igara, a to prečesto dolazi od onih koji kupuju svaki novi nastavak Fife, Assasssins Creeda, Call of dutya i sličnih moneymilkera, dok one istinski kvalitetne igre često prođu većini ispod radara.
Posljedica je da se dolazi na forume i portale i s nostalgijom se počne pričat kak je nekad bilo bolje, a većina nas bi se jako gadno iznenadila kad bi pokrenula neku (PS1 ili PS2) igru koja nam je ostala u lijepom sjećanju.
BC bi bila zgodan feature, ali vjerujem da većini igrača sasvim nepotreban.
Pišem tu, po viberu, igram...pogubil se u svemu kaj sam htjel reć...