Proizvođač: Valve
Izdavač: Valve
Datum izlazka: 8./18. srpnja 2013.
Platforme: PC, Mac
Žanr: MOBA
Official Blog
Wiki
Dota is a competitive game of action and strategy, played both professionally and casually by millions of passionate fans worldwide. Players freely pick from a pool of over a hundred heroes, forming two teams of five players.
Free to play MOBA, s dosta velikom zajednicom, koju možete igrati preko Valveovog Steam klijenta.
Screens:
Foršpan:
Dota 2 Gamescom Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=-cSFPIwMEq4
Dota 2
Jel igra netko Dotu pa da odigramo koju ?
Btw mogao si stavit slike iz pre aplha faze
Ja sam prije znao odigrat, sa već nisam upalio pitaj Boga otkad, mislim da bi bio žešći retard u igri. Nisam baš puno igrao upravo zato što nisam imao s kime, a samom mi nije bilo toliko fora. Iako igra je zvijer, to bez daljnjeg.
Ako si za,dodaj me na Steamu (tamo sam isto Kauboj,slika Vegete). Ja i još par likova igramo svaki dan navečer pa nam se slobodno možeš pridružit.
Su došli TD-ovi i razni drugi modovi sa novim updateom ili ce se na to jos cekat ?
Pažnja za sve koji igraju, makar i ponekad!
Odite i odigrajte 10 gejmova, bilo koji mod (ranked, turbo, normal, vjerojatno i ostali) i dobit ćete besplatni battlepass za trenutni TI (čak i level 1 battlepass ima hrpu nagrada i setova), 30 dana dota+ i arcanu po izboru! Sve free tako da obavite to što prije makar i ne igrali više aktivno, isplati se