danex83 nisam uopce isao za tim, ali da, vec u Fifi 17 je bilo jako tesko presijec loptu, ali ovdje je gotovo nemoguce. Svaka akcija doslovno zavrsava nekom prilikom ili udarcem na gol. Nema gore nego kad stojis na liniji dodavanja, a lopta te automatski obilazi i odlazi oko tebe. To je vec tako bilo u prijasnjim fifama, ali uz ove ostre pasove je poprimilo neku sasvim drugu tezinu.
EscoBan Takoder zadnji rezovi 5, 3, 4, 5 itd. Ne ocekujem tvrd nogomet od Fife, ali ovo je previse. Nedavno sam u PES osvrtu napiso da u dosta situacija mozes samo stajat i gledat, medutim u odnosu na ovu Fifu to je apsolutno nista.
PES ima svojih mana i nije savrsen, medutim za Fifu 18 je Einstein. Prvo, ne mozes tako lako izac van svoje polovice u kontranapad, drugo ako lopta ide blizu igraca on nece samo stajat i gledat ju nego ce ju i presjec. Trece, za izgradit neku akciju i kvalitetan napad stvarno se moras potrudit i cetvrto, osjetno sporiji tempo i ritam.
Fifa 18 moze bit zabavna, al mislim da sam ja odavno ispo iz njenog ‘’target audience’’ kruga, jer ova Fifa je namijenjena nekim drugim igracima, a PES koliko god gluposti da imao opet ih ima puno manje nego Fifa i u ovom trenutku se jednostavno radi o puno ozbiljnijem nogometu, sto ne znaci da ce odgovarati svima, ali da ce doc do svojih igraca prije ili kasnije, to je sigurno.
Blade