viper89 Osobno preferiram kraće i konkretnije kampanje, taman da čovjek gušta tjedan dana.Bome nekad pase Witcher recimo al isto tako i kraca igra. pogotovo za replay kad dobijes volju nekad.
densetsu Ni prethodne Gears igre nisu imale neku puno veću satnicu za kampanju. Spomenutih 9 sati nije ništa čudno.
chono7 Strahota :)Nekome je. Meni da se dogodi framedrop od 10fpsa usred MP partije odmah ide table flip sa svime sto je na njemu!
Fico Strahota :)Nekome je. Meni da se dogodi framedrop od 10fpsa usred MP partije odmah ide table flip sa svime sto je na njemu! >60.0>49.0
Flipper Ljudiiiiiiiiiiii!!! Dobio sam od Xboxa na Twitteru kod za Gearse 4 Ultimate Edition. Od 50k ritvitova bas ja dobio! Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!Poslano s mobilnog telefona S7
Zero Ljudiiiiiiiiiiii!!! Dobio sam od Xboxa na Twitteru kod za Gearse 4 Ultimate Edition. Od 50k ritvitova bas ja dobio! Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!Poslano s mobilnog telefona S7Trebao bi igrati lutriju ili tako nešto.
ludi_milesio21 Ljudiiiiiiiiiiii!!! Dobio sam od Xboxa na Twitteru kod za Gearse 4 Ultimate Edition. Od 50k ritvitova bas ja dobio! Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!Poslano s mobilnog telefona S7cestitke
Flipper Znaci ti pises recenziju! Moze! @Zero danas igram onaj Euro jackpot. Poslano s mobilnog telefona S7
resident_evil Šta nitko ne igre nove Girse?Btw stavio sam u temu akcije i popusti al zaš ne i ovdje. Za samo 25 funti možete kupiti igru za X1. Isplatilo se čekati ionako dosta toga imam na lageru.http://www.thegamecollection.net/gears-of-war-4-xbox-one.html
Deadwalker Joj nemoj mi stavljati te akcije na forum.Taman uzeo Fallout 4 i pokušavam se držati nove životne smjernice da ne kupujem nove igre dok ne odigram ranije kupljene
no-name Samo da znaš, kad kupiš Gearse 4, dobiš kodove i za ostala 3 i Judgment.Te kodove, sva 4, sam ja dobio jos kada sam uzeo Gear of War Ultimate Edition, za XO.
resident_evil Došao sam do polovice 3. acta i zadovoljan sam zasad iako sam očekivao malo više od igre. Bez brige sve ide ko podmazano i game play je poznat (dobri stari girsi). Spomenut ću par pluseva i minusa vezano za kampanju jer još nemam gold.Igra se odvija 25 godina nakon trojke.+ igrivost zabavna kao uvijek u girsima+ prologue je bio baš super+ novi neprijatelji - roboti+ također novost u serijalu je wildfire. mogu te pogoditi munje, teže je ciljati, granate su tako reći nekorisne i super izgleda+ od trećeg acta atmosfera počinje malo bacati na prve girse (mračnija atmosfera)+ ne sjećam se dal se prije moglo mijenjati oružje sa suborcima+ Marcus Fenix je bio and still bad ass+ ajmo reći da je priča okej+ grafika je lijepa i sve je kristalno čisto (mislim da je AA savršen)- glavni lik i njegova nova družina nikako nisu zanimljivi kao stara garda- vožnja motorom je nezgrapna- iznenadilo me da se Locusti (ili kako se već zovu u ovom nastavku) pojavili poprilično kasno- čini mi se da će biti kraća od dvojke i trojke- kao što sam rekao grafika je ful lijepa ali definitivno sam očekivao još više na tom polju- nemam baš filing gušta kao prije. da li je do toga šta mi novi likovi nisu pretjerano dobri ili jer je ovo već peta igra u serijaluMožda mi se do kraja promjeni mišljenje o družini. I svi ovi minusi nisu pretjerano strašni, a vjerujem da je horde mode i mp ultra zabavan.Par mojih slika! EDIT: ipak sam ih stavio malo više. nemojte zamjeriti, budem i kroz par dana stavio nove u odgovarajuću temu
resident_evil Prešao na normal u statistikama piše 7h 50 min, ajde nije loše iako se ne bi bunio da je bilo još 2-3 sata duže.Igra mi je jako dobra i ful zabavna. Kao što sam već rekao dobri stari girsi. Ipak mi se družina malo popravila do kraja ali nisu ništa special.Rekao bi da je Marcus Fenix ukrao show kao side kick (lijepo za promjenu). Sigurno je bilo nekoliko dijelova koji će mi ostati dugo u sjećanju. Kao npr. borbe protiv Swarmarka (Bumark) zadnji boss (epic borba) Pouncer itd.Četiri nove vrste Locusta su zakon pogotovo oni mali bijeli ljigavi koji su zamijenili wretcherse. Ovi su još teži.Trilogija mi je bolja ali Judgment nije (došao pred kraj igre, budem i to prešao kad tad).Nekako mi je falilo više ljudi. Na početku i pred sam kraj ih im malo više, ostalo se sve bazira na tvoj squad plus tu i tamo Marcus. I šteta šta nije bilo još više dionica sa Windflare jer je ful gušt. Mislim da bi Gears of War 5 mogao biti puno bolji baš kao šta su to bili Girsi 2.Ipak bi promijenio mišljenje i rekao da je grafika definitivno opravdala moja očekivanja.Teško mi je ocijeniti jer sam fan serijala i ocjena se bazira samo na sp. Pokušat ću biti objektivan i dati 8.7/10Kako ne voliti igru u kojoj upravljaš s ogromnim mechom koji ispucava sječiva i ima rakete