http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/5701-electronic-arts-slusa-gamere-vol-2-need-for-speed-paybak-dozivljava-reviziju-progresa
Napravljen preorder cim je mali vidio, da izgleda kao Fast&Furious.
Onda me ubile recenzije u pojam i ubile mi svaki tracak nade da cu imati volju za voznjom.
Mali krenuo igrati ovu subotu. Ruber banding je dosta izrazen. Doslovce moras imati u rezervi nitro za zadnjih 500m. Pozeljno je voziti cijelo vrijeme pod nitrom. Voznja po pijesku je u biti voznja po ledu. Kontrola 0.
Drift mrzim, jer ga ne znam voziti. Mali pizdi i moram mu rijesavati misije. A platinirao je DriveClub i ako se ne varam u Beti GTSa je rijesio sve izazove od easy do hard.
Neke stvari tek danas saznao citanjem, pa me ispravite ako sam u krivu.
Nakon utrke, ako equipas karticu, ona je "hardcoded" samo za taj auto i ne mozes je prebaciti na niti jedan drugi
Znaci fail. Moras kod otvaranja kartica, prvo poslati u garazu, pa onda mozes staviti na druge aute. Nisam pohvatao, da li onda i ona postaje "hardcoded"?
Ima nekoliko vrsta auta Race, Drift, Offroad i 400m utrke. Ali kada se ode kod prodavaca auta, svi imaju dostupne golfove, Subaru, Honde i sl. Sta moram svaki auto kupiti 4 puta ili se kupi jednom, pa mijenjas "ovijes" ovisno o utrci?
MP nisam probao, ukljucio sam Online, pa vidim druge igrace. Taj dio nisam istrazivao, da li ima kakvih natjecanja i sl.
Otvarao sam neke Supply Pakete, ali ne znam kako sam ih dobio.
Ne mogu dati jos ocijenu, jer nisam igrao, nego sam samo malome odvozio neke misije.
Na prvu mi cestovna voznja djeluje bolja nego u proslom NFSu. U njemu mi je bilo koma sto je sve po noci i vozis po staklu (mislim na izgled ceste). Beta mi je bila dovoljna, da znam, da necu to igrati, a i uspio sam izbjeci kupovinu za malog.
Kupuje se GTS u sancti ovaj vikend, ali ce ga mali dobiti tek za Bozic. I nekako sam misljenja da nakon toga nece htjeti ni pogledati NFS P. A cale pljusnuo skoro 500kn :