Nintendo E3 2017 - 13.6. 18

6 dana kasnije

Već su najavili (opet) reizdanje Pokemona, šta sad? Metroid se neće dogodit. Smash Switch, I guess?

Možda Super Mario odiseja bude playable. Još neki novi jaki IP nebi bio zgoreg, al čisto sumnjam.

Možda Super Mario odiseja bude playable. Još neki novi jaki IP nebi bio zgoreg, al čisto sumnjam.
Vrlo vjerojatno budući da će Nintendov fokus na E3 biti SMO. A najava novog Metroida bi bila odlična.

Joj kad bi najavili novi Metroid, to bi bilo to! Prije sam imao filing da hoće a sad da će ipak pričekati sa najavom.

Meni je od konfe uvijek zanimljiviji Treehouse gdje igraju 2 dana igre koje su najavili, ali i neke koje nisu skupa s devovima

5 dana kasnije

Nintendo će bit pobjeda ovog E3, Zelda DLC, novi Metroid, novi Smash, objava da će radit sa 3rd party devovima, nova Baya, veliki multiplatform naslovi dolaze na Switch...

Ovo najviše iščekujem jer sam sada prvi put otkako pratim E3 vlasnik Nintendo konzole.

Ima jos nekog gameplaya na streamu

Mario, ima prijelaza iz 2Da u 3D i izgleda jako cool

Metroid se neće dogodit.
A lol šta ću sad 

A ništa morat ću probat te Metroide prije ili poslije... Odyssey izgleda fantastično.

METROOOOOOOIDDDDDDDDD.

I da Odyssey izgleda bolesno.

Misliš Nintendo konfa spašava sajam? :)

Mario odličan, novi inovativni gameplay ko uvijek, jedva čekam.
Nintendo uvijek mijena gameplay u Mario serijalu i za to im treba skinuti kapu dok drugi idu sa različitim IP-ovima sa većinom generičnim gameplayom.
Najavljen Metroid Prime- što reći za jedan od najboljih šutera svih vremena, nadam se dostojnom nasljedniku
Xenoblade 2 - svima koji su igrali jedinicu super zanimljivo
Yoshi - super izgleda, zanimljiv gameplay
Splatoon 2 je više DLC prvoga, ali svakako radi se o shuteru koji ima veliku dubinu, RPG elemente, mnoštvo raznovrsnog oružja tako da očekujem veliku popularnost
Čak se i EA potrudio oko FIFA-e iako nije Frostbyte, igra izgleda odlično. Gameplay ne bi komentirao :)

Misliš Nintendo konfa spašava sajam? :)
Nemislin, da san mislija kad san triba nebi dane trošija na forumu

Nintendo je, za razliku od proslogodisnjeg E3-ja kad su prikazali samo vec najavljenu Zeldu, razorio ove godine sa brojem novih igara.