eh, to se i nadam. Bas zelim da nas MS iznenadi i pocne bacat bombe al realno tesko da ce biti nesto od toga..
sta se tice mid gen refresha - ja sam uzeo pro i zadovoljan sam, fora je u tome da ja volim tech i tocno znam sto sam kupio. Meni su gust te sitnice al kako sam realno rekao svi koji ce do kraja gen ostat na obicnim PS4 i X1 konzolama nece nista propustit.
Ni scorpio ti nece bit nista drasticno bolje od Pro, bit ce ti ko razlika sad kad je x1 bio 900p a ps4 na 1080p sto je prakticki mala razlika bila, samo obrnuto. A stvar je tu tome da jos i kad ides u sve vece i vece reze razlika je sve manja, pogotovo kad imas i dobre trikove da i sub 4K prezentacija izgleda dosto blizu. hocu rec da je veca razlika recimo nesto sub 720p last gen i sub 4K ove mid-gen. Pogotovo jer 1080p igre izgledaju jako dobro.
Ono sto ekipa ne kuzi da je sve to isti jadan procesor. Jaguar je jaguar, a jaguar je kanta. I bilo kako bilo, opet ce se i najbolja scorpio verzija morat prilagoditi X1 a to je uvijek biti najslabija konzola generacije sto ce oces neces ograniciti sve verzije.
Pikseli, reze i ostala sranja su "bitna" kad pocinju generacije i kad ni nemas igara pa se glupiraju ljudi. Sad dolazi ono najbolje - igre. Sta ce tebe bit briga sto je scorpio recimo native 4k kad ces igrat Last of Us 2... mislim da znas odgovor.
Istu stvar zelim i od MS-a. Igre. Al oni jednostavno nemaju ni igara kad maknes Forzu. Ono, dosli smo do toga da ljudi nisu nahajapni na fuckin Halo. Halo! igra koja je izlaskom H3 drmala svijet. A petica je da pitas vecinu "meh". Plus fanovi su jednostavno razocarani u 343 kao devove. Sto jos ima MS osim toga, to mene zanima... definitive verzija Mordora? Ne hvala, to onak mogu igrat na PC.