Panacea Firestarter: https://www.youtube.com/watch?v=0ND5dYIFkd0 To be perfectly clear: Just Cause 3 will be available in 2015 for PlayStation 4, Xbox One and Windows PC. It will be distributed as a retail box and digital download. It is not a Free To Play game. It does not feature in-game micro transactions.Does that mean we'll release the game and call it quits? Nope. Beyond launch, we are likely to look into DLC packs and items as part of our ambition to support Just Cause 3 and its players for many years to come, but until that time we’re completely focused on making the best Just Cause game we possibly can. Rest assured it will be a huge, fully packed and extremely rewarding experience right out of the gate.We can't wait to see your reactions to what we've created. Just Cause 3 truly represents the next generation of chaotic sandbox fun. But just like real sandboxes, ours doesn't really come to life until it's populated by crazy kids refusing to let go of the red barrel as it's shooting across the sky about to explode in a sea of fire, and... Wait, where are we going with this again?Link
Zero Stvarno odlično izgleda igra i ovo će bez problema biti još luđi sandbox od prethodnih JC, a opet nije over the top kao Saints Row.
renda izgleda puno zabavnije od prethodnog nastavka,a on je bil jebeno igriv tak da bu ovo rasturalo,samo da poprave pricu i da bude vise od 7 glavnih misija i sve 5.
fan-of-war Znam da je JC2 demo imao glitch u kojem mozes probiti vremenski limit tako da nisam ni morao kupovati igru,misije i prica su ionako nebitne u ovakvoj igri.Nadam se da ce ponoviti isto kod JC3
gibanica Znam da je JC2 demo imao glitch u kojem mozes probiti vremenski limit tako da nisam ni morao kupovati igru,misije i prica su ionako nebitne u ovakvoj igri.Nadam se da ce ponoviti isto kod JC3 ali nisi mogao prec mapu jer nije bila u igrii preko skripte se moglo, to sam napravio ali cim si otiso iz mape sve je bilo lowres ali nisi mogo prakticki stat na nista jer bi propal
Blitz Nije me se dosad nesto dojmilo ali tu izgleda prilicno okhttps://www.youtube.com/watch?v=gYy1_VoVVkE
Robi33 Previse mi je slicno 2. Igri. Sto ni nije tako lose al ipak treba nesto novo, zanimljivija main story.
renda Pa ko kaze da ne bude zanimljiviji story,a gameplay ima dovoljno novina da i dalje bude zabavno.
Robi33 Pa da i nadam se da bude,makar u ovoj igri ni nije glavna tako main story kao sto su side misije i zabavljanje