Da samo pokažu sve najavljeno, bez ikakvoga iznenađenja, Sony je opet dobio E3.
Sumnjam da Ubisoft nešto može danas. Iako se čak i veselim prikazu Far Crya novog.

Ma kakav Ubi.. Sony ce rasturit ovaj E3 ko beba zvecku

Kao potencijalni kupac PS4a, ovo ostajem gledati definitivno, očekujem rutinski da će Sony sabit konfu.

Nije da je to teško, s time kakvu konkurenciju imaju....

Kao potencijalni kupac PS4a, ovo ostajem gledati definitivno, očekujem rutinski da će Sony sabit konfu.

Nije da je to teško, s time kakvu konkurenciju imaju....
A da samo ponove sve sa prošle konfe(šta nije u međuvremenu izašlo), ubace Kingdom Hearts 3 gameplay, TLOU 2 trailer ili release date, Spiderman gameplay i win

Na TLOU trailer cu ugasit stream posto jos nisam odigrao prvi dio hahaha.

Jedino je sranje sto je konfa u isto vrijeme kad i NBA finale, sto nije Sonyev najpametniji potez.

Na kraju mislim da ce mi sve bit upaljeno, al ipak konfa je primarna. Ili mozda gledat NBA do nekih +20 za GS pa se vratit na konfu

Kod tebe ce biti Betlehem veceras 

Jedino je sranje sto je konfa u isto vrijeme kad i NBA finale, sto nije Sonyev najpametniji potez.

Na kraju mislim da ce mi sve bit upaljeno, al ipak konfa je primarna. Ili mozda gledat NBA do nekih +20 za GS pa se vratit na konfu
Ako suci opet budu besramno krali necu se ni zamarati s tim.

Kod tebe ce biti Betlehem veceras 
A bas me danas Tcom ponovo ukljucio. Bili su posteni, mozes furat 3 i po mjeseca prije nego sto ti iskljuce sve usluge

Ponovo krece mjesec paste i tune

Sony će danas zgaziti. Kako bi fejlao kada će imati: GoW 4 gameplay, TLOU 2 gameplay, Detroit gameplay, CoD: WWII gameplay, Destiny 2 gameplay, Day's Gone gameplay, Spiderman gameplay, Gran Turismo, Sucker Punch novi IP, RDR 2? Vjerojatno će biti jedna od najboljih konf ikada.

Bloodborne 2?

Di je Dormin?
Reci im brate! ))

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Di je Dormin?
Reci im brate! ))

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
http://i.imgur.com/CC0pC9Z.mp4

Sony će rasturiti ove godine. Očekujem TLOU 2, Red Dead Redemption 2 i HL3 ekskluziva za PSN.

Nemojte mi to radit :(

Jos maloo ajmooooo! Mozda je ovaj E3 bio njesra ali upravo cemo svjedocit trenutku kad je jedan studio koji je stvorio najbolju igru svih vremena upravo sebe nadmasio i stvara jos bolju igru!Svjedocit cemo da moze biti jos mracnije,brutalnije,kontroverznije,tuznije,jos artisticki bolje sa jos boljim soundrakom gdje je i najbolji lik u igrama sada jos bolji.Svjedocit cemo prikazu najboljih facijalnih ekspresija ikad koje su napravljene tehnologijom koja jos nije koristena.Bit ce to trenutak kad ce nas nakon svih razocaranja sa ovog E3-a i opcenito ovog modernog gaminga u srcima ponovo ugrijati val topline i nade..Trenutak kad si kazes "drago mi je da sam gamer,da sam kupio PS4, jer samo zbog ovoga vrijedi",ili trenutak gdje bis inace prikrio pred nekim da si gamer zazelis svima pokazat umjetnost i nije te sram a tko zna mozda nas u buducnosti carobnjaci iz Naugty Doga razvesele jos nekim novim IP-em ili se mozda pojavi netko,tko ce biti inspiriran njima i sljediti njihov primjer stvaranja igri iz ljubavi i istinske kvalitete

THE LAST OF US part II
: : : : : :