chono7 Republic of Gamers serija još jednom oduševila dizajnom i dimenzijama. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Icek Kako ovo j*** dobro izgleda Jednako lijepo kao i HP Omen laptop. Cijena vjerojatno $2000, yaay :(
chono7 Predivan je, ali ce i cijena biti kako si ti napisao. Iako bi da imam dao te pare za takav brand, isto kao sto si ti kupio brand desktop. To je napravljeno da traje i stvarno ima lijep dizajn
Icek Gledao sam si krajem ljeta/jeseni uzeti HP Omen laptop, ali sada nakon ovog Asusa se premišljam. Da mi ih sada staviš ispred mene, jednakih komponenti i cijene, ne znam koji bih uzeo
chono7 Uf.. jednako su lijepi dizajnom. Jedina prevaga moze biti 1070 vs 1080 i taj novi nacin hladenja kod ROGa gdje su do 10 stupnjeva smanjili temperature
Icek HP ima 17.3" ekran, dok Asus ima dva inča manji. Ako Asus izbaci model sa većim ekranom, Asus wins the fight :
fensisuperstar HP ima 17.3" ekran, dok Asus ima dva inča manji. Ako Asus izbaci model sa većim ekranom, Asus wins the fight : prijatelju, nije bitna dužina/širina. bitno je kako radi i dal ga znaš koristit.