Panacea EA-ov klijent kojim je pokušal otet dio digitalnog PC tražišta Valveu, i možemo reći da im je, unatoč nekim kritikama, donekle uspjelo.Za sve rasprave, pitanja i novice vezanu uz Origin.Site
S1r1uS Odlican servis koji mi je uvijek upaljen. Cak koristim i njihov chat cesto a i tamo su mi Bf4 premium koji igram cesto, plus Sim City i sve C&C igre...
Solid_Snake Ima li koja dobra duša da bi mi našla najpovoljniji cd key (europe) za Fifu 16?Treba mi za jednog kolegu.
JoKa17 Ima li koja dobra duša da bi mi našla najpovoljniji cd key (europe) za Fifu 16?Treba mi za jednog kolegu.mogu ti nabavit za 270kn ako si zainteresiran, region free
Solid_Snake Za 9 eura dobijete čitav komplet Company of Heroes strategija. Jednostavno ne mogu preporučiti dovoljno ove igre, jedne od rijetkih strategija koje sam prešao par puta (a čak i nisam neki ljubitelj istih). Sjajna ponuda.https://www.humblebundle.com/company-of-heroes-10th-anniversary
Deadwalker Potpis na ovo što kaže Solid.Imam već CoH igre i pored Starcrafta najbolji RTS serijal ikad.