Pro je svakako ultimativna opcija. Vrhunska konzola i odlican upgrade na PS4, a sve to po istoj cjeni. Kad sam prvi put cuo za Pro(NEO) bio sam ljut ko pas i rekao sam da cu svoju staru PS4 konzolu izbacit kroz prozor i ostavit se konzola zauvjek ako izbace Pro. Na kraju sam ostao prezadovoljan jer sam shvatio kako je Pro vrhunska stvar. Otisao sam malo preduboko, al evo, zasto je Pro ultimativna opcija? Pa zato jer Sony trenutno rastura sa igrama, na proslom E3 su jedini imali pravu i cak bi rekao brutalno dobru konfernciju, doslovno mi je vilica bila do poda dok sam gledao kakve nam sve ekskluzive spremaju, a ne sumnjam da ce ove godine bit ista losiji. Uvjeren sam da ce rasturit i da ce pokazat hrpu novih naslova.
Bojim se da bi Microsoft mogao lupit veliku cifru za Scorpio koja ce vecibi naroda bit previse, a uz sve to nece ponudit dovoljno dobrih naslova koji bi im pomogli da se iti priblizu Sonyu u trenutnoj borbi konzola. Sigurno ce polazat neke dobre naslove itd, al uvjeren sam da ce ih Sony ponovno rasturit. Doduse ne preostaje nam drugo nego sacekat taj E3 pa da vidimo sta se sve kuha.
Nadam se hrpi novih igara i gameplaju iz nekih najavljenih naslova.