foggy Heat Bit će propuh, kao i discord grupa kad imamo forum. Pa to i želimo, da ih sve zatvorimo na jedno mjesto da nas više ne gnjave 😃
Fenix Stavio sam vas kao moderatore vas koje sam prepoznao s foruma, nadam se da je to dovoljno za te promjene Inače ja se ne sjećam da sam to radio, mora da je netko drugi iz tadašnje redakcije
DarkPunisher chono KCD bez razmišljanja, DOOM je okej i ništa više, uloženo dobiveno ogromna razlika u korist KCD.
Zero KCD2 bože dragi. Dooma odigraš preko Gejpassa, taman mislim da je još akcija 14 dana za 1 euro. Dovoljno je vremena za to. Ja si isto možda uzmem da odigram GeoW remaster ili barem Keepera.
chono @Zero ne koristim gamepass niti ista mimo Steama. Da mi se bas igra, odigrao bi, ali onda nemam progressa ni achievementa na Steamu, tako da me ne privlaci. Upravo uzeo: Jos pokoja manja igra i to je to, imam materijala koliko ces
Zero chono Kužim, meni je isto draže imati library i sve ostalo na jednom mjestu (na Epicu se kupio samo AW2 i na tome će i ostati), ali meni osobno se nije dalo čekati da npr.Indy i novi Doom dođu na deep sale pa se to odigralo na GP. Epic sa besplatnim igrama i GP su tako nekako…testne verzije igara kao što je nekad bio piratluk. GOG je <3.
prayer Povjesno najniža cijena. Imam skoro 600h u igri i iskreno mogu reci da za ove novce bolje igre nema!
Brijac Quantic Dream igre za par eura: https://store.steampowered.com/bundle/14936/Quantic_Dream_Collection/